Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤρίτο βραβείο μέσα σε τρεις μήνες για την Lauda Air

Τρίτο βραβείο μέσα σε τρεις μήνες για την Lauda Air

Οι αναγνώστες του έγκυρου Γερμανικού περιοδικού ‘Capital’ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανέδειξαν την Lauda Air ως την καλύτερη Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία, ενώ συνολικά το Group της Austrian Airlines κέρδισε δέκα […]

Οι αναγνώστες του έγκυρου Γερμανικού περιοδικού 'Capital' για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανέδειξαν την Lauda Air<.> ως<...> την καλύτερη Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία, ενώ συνολικά το Group της Austrian Airlines κέρδισε δέκα διακρίσεις, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες.

Μετά το 'Business Traveller Award' για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη που κέρδισε τον Ιανουάριο και το βραβείο 'Golden Globo' για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Αναψυχής στην Ευρώπη, που της απονεμήθηκε στις αρχές Μαρτίου 2001 στη διάρκεια της Τουριστικής Έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο, ο Αυστριακός αερομεταφορέας Lauda Air τιμήθηκε με μια τρίτη διεθνή διάκριση μέσα σε τρεις μόνο μήνες: οι αναγνώστες του περιοδικού 'Capital' ψήφισαν την Lauda Air "Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2001" στην κατηγορία short-haul.

Οι αναγνώστες του 'Capital' έδωσαν στην Lauda Air την υψηλότερη βαθμολογία στις τέσσερις από τις επτά κατηγορίες βραβεύοντας τον άριστο συνδυασμό υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών που παρέχει στους επιβάτες όπως το έξοχο σέρβις, το εκπληκτικό φαγητό, την ακρίβεια στις ώρες αναχωρήσεων – αφίξεων και στα πολύ αναπαυτικά καθίσματα. Η κατάταξη βασίστηκε σε αξιολόγηση 35.000 πτήσεων από 2.300 αναγνώστες του περιοδικού.

Με τέσσερις πρώτες θέσεις, τέσσερις δεύτερες και δύο τρίτες, το Group της Austrian Airlines κατατάσσεται ανάμεσα στην ελίτ των αεροπορικών εταιριών σε παγκόσμιο επίπεδο

Ο πρόεδρος της Lauda Air, κ. Ferdinand Schmidt δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος αφού το βραβείο αυτό προήρθε από ένα από τα πλέον έγκυρα περιοδικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024