Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έξι νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία για τον Όμιλο Amphitrion

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Απρίλιος 2001, 00:00

Έξι υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία συνολικής αξίας 500 εκατομμυρίων δραχμών παρέλαβε πρόσφατα ο Όμιλος Amphitrion<.><...>

.

Τα νέα λεωφορεία είναι 53 θέσεων, μάρκας Setra 315 HDH. Με την απόκτηση των νέων λεωφορείων, ο στόλος του Ομίλου Amphitrion αριθμεί σήμερα 26 υπερπολυτελή τουριστικά λεωφορεία και είναι ο νεότερος και πιο σύγχρονος στόλος στην Ελλάδα. Με τις συνεχείς αυτές επενδύσεις στον χώρο των τουριστικών λεωφορείων, ο Όμιλος συνεχίζει να προσφέρει ποιοτική μεταφορά σε τουριστικούς οργανισμούς, αεροπορικές εταιρίες, υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς, τράπεζες, φαρμακευτικές εταιρίες, πρεσβείες, αυτοκινητοβιομηχανίες, κα.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2001 ο όμιλος Amphitrion θα παραλάβει δύο ακόμη λεωφορεία, μάρκας Setra 50 θέσεων, μοντέλο S 415 HDH που είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία τουριστικών λεωφορείων από πλευράς άνεσης, πολυτέλειας και ασφάλειας.

Ο όμιλος Amphitrion ξεκίνησε το τμήμα των Λεωφορείων -Coach Services- το 1994 με την αγορά τεσσάρων οχημάτων. Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη της εταιρίας και η αύξηση της τουριστικής ζήτησης πολλαπλασίασε τον αριθμό των λεωφορείων τα οποία έφτασαν φέτος τα 26, μια συνολική επένδυση που ξεπέρασε τα 2 δισ. δραχμές.

Ο διευθυντής του Τμήματος Λεωφορείων της εταιρίας, κ. Ντίνος Τσιούνης, τόνισε: "Η φιλοσοφία του Ομίλου για συνεχιζόμενη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών δικαιολογεί απόλυτα τη νέα αυτή επένδυση η οποία στοχεύει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης της αγοράς. Με κύριο γνώμονα την μελλοντική μας ανάπτυξη και εξέλιξη προβλέπουμε μία ικανοποιητική ανάπτυξη του στόλου μας έως το τέλος του 2002."

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top