Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΈξι νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία για τον Όμιλο Amphitrion

Έξι νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία για τον Όμιλο Amphitrion

Έξι υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία συνολικής αξίας 500 εκατομμυρίων δραχμών παρέλαβε πρόσφατα ο Όμιλος Amphitrion. Τα νέα λεωφορεία είναι 53 θέσεων, μάρκας Setra 315 HDH. Με την απόκτηση των νέων λεωφορείων, […]

Έξι υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία συνολικής αξίας 500 εκατομμυρίων δραχμών παρέλαβε πρόσφατα ο Όμιλος Amphitrion<.><...>.

Τα νέα λεωφορεία είναι 53 θέσεων, μάρκας Setra 315 HDH. Με την απόκτηση των νέων λεωφορείων, ο στόλος του Ομίλου Amphitrion αριθμεί σήμερα 26 υπερπολυτελή τουριστικά λεωφορεία και είναι ο νεότερος και πιο σύγχρονος στόλος στην Ελλάδα. Με τις συνεχείς αυτές επενδύσεις στον χώρο των τουριστικών λεωφορείων, ο Όμιλος συνεχίζει να προσφέρει ποιοτική μεταφορά σε τουριστικούς οργανισμούς, αεροπορικές εταιρίες, υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς, τράπεζες, φαρμακευτικές εταιρίες, πρεσβείες, αυτοκινητοβιομηχανίες, κα.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2001 ο όμιλος Amphitrion θα παραλάβει δύο ακόμη λεωφορεία, μάρκας Setra 50 θέσεων, μοντέλο S 415 HDH που είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία τουριστικών λεωφορείων από πλευράς άνεσης, πολυτέλειας και ασφάλειας.

Ο όμιλος Amphitrion ξεκίνησε το τμήμα των Λεωφορείων –Coach Services– το 1994 με την αγορά τεσσάρων οχημάτων. Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη της εταιρίας και η αύξηση της τουριστικής ζήτησης πολλαπλασίασε τον αριθμό των λεωφορείων τα οποία έφτασαν φέτος τα 26, μια συνολική επένδυση που ξεπέρασε τα 2 δισ. δραχμές.

Ο διευθυντής του Τμήματος Λεωφορείων της εταιρίας, κ. Ντίνος Τσιούνης, τόνισε: "Η φιλοσοφία του Ομίλου για συνεχιζόμενη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών δικαιολογεί απόλυτα τη νέα αυτή επένδυση η οποία στοχεύει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης της αγοράς. Με κύριο γνώμονα την μελλοντική μας ανάπτυξη και εξέλιξη προβλέπουμε μία ικανοποιητική ανάπτυξη του στόλου μας έως το τέλος του 2002."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024