Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚορυφαία ονόματα της Show Biz σε γκαλά στο Αμπού Ντάμπι
Με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι

Κορυφαία ονόματα της Show Biz σε γκαλά στο Αμπού Ντάμπι

Οι προσκεκλημένοι του Grand Prix Ball, που οργανώθηκε στο Αμπού Ντάμπι προσέφεραν περισσότερα από 400.000 δολάρια για την οργάνωση fresh2o. Αστέρες από τον κόσμο του θεάματος και των επιχειρήσεων έδωσαν […]

Οι προσκεκλημένοι του Grand Prix Ball, που οργανώθηκε στο Αμπού Ντάμπι προσέφεραν περισσότερα από 400.000 δολάρια για<...> την οργάνωση fresh2o. Αστέρες από τον κόσμο του θεάματος και των επιχειρήσεων έδωσαν το “παρών” και συμμετείχαν στον πλειστηριασμό που διοργανώθηκε.

“Η fresh2o θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι υποστήριξαν γενναιόδωρα τη φιλανθρωπική εκδήλωση και ειδικά τον Οργανισμό Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι. Η γενναιοδωρία των φίλων μας που δώρισαν τα αντικείμενα της δημοπρασίας, και ειδικά της Τζάνετ Τζάκσον, μας βοήθησαν να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσόν που θα βοηθήσει τις κοινότητες που υποστηρίζουμε”, δήλωσε ο κ. Andrew Dent της fresh2o, μια από τις μεγαλύτερες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που φροντίζουν να εξασφαλίσουν καθαρό πόσιμο νερό στο 1 δισ. άτομα στον πλανήτη που το έχουν ανάγκη.

Παρόντες στο φιλανθρωπικό γκαλά ήταν ο Τζέρεμι Aιρονς, η Μαρίζα Τομέι, η Νεβ Κάμπελ, η Τζάνετ Τζάκσον με την αδελφή της Λατόγια Τζάκσον, οι οδηγοί ράλι Μίκο Χίρβονεν και Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, ο Ινδός αστέρας του τένις Βιτζέι Αρμιτράζ, καθώς και η Κίμπερλι Στιούαρτ, κόρη του θρύλου της ροκ, Ροντ Στιούαρτ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024