Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςBed and breakfast διαμονή σε σπίτια Λονδρέζων
Σαν στο σπίτι σας στο Λονδίνο

Bed and breakfast διαμονή σε σπίτια Λονδρέζων

Η εταιρεία My Home in London προσφέρει εγκεκριμένες από το Βρετανικό Οργανισμό Τουρισμού – VisitBritain και βραβευμένες με 4αστέρια επιλογές διαμονής στο Λονδίνο. Πρόκειται για bed and breakfast διαμονή σε […]

Η εταιρεία My Home in London προσφέρει εγκεκριμένες από το Βρετανικό Οργανισμό Τουρισμού – VisitBritain και βραβευμένες με 4<...>αστέρια επιλογές διαμονής στο Λονδίνο. Πρόκειται για bed and breakfast διαμονή σε σπίτια Λονδρέζων, μεταξύ των οποίων είναι δικηγόροι, καθηγητές και αρχιτέκτονες. Τα σπίτια είναι πάνω από 70 και βρίσκονται στις πιο δημοφιλείς περιοχές του Λονδίνου (Knightsbridge, Mayfair, Kensington, Notting Hill κ.ά.).

Οι κατοικίες έχουν επιλεχθεί με προσοχή και επιθεωρούνται τακτικά. Έτσι, οι τουρίστες, οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες, αλλά και οι επιχειρηματίες που ταξιδεύουν μπορούν να απολαμβάνουν την άνεση και την ιδια΄θτερη φιλοξενία που προσφέρει ένα σπίτι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το δικό τους κλειδί και μπορούν να πηγαινοέρχονται όποτε θέλουν. Οι περισσότερες κατοικίες προσφέρουν και προσωπικά μπάνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024