Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΟ Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα
4ο Forum του ΣΙΔ του ΣΕΤΕ

Ο Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα

“Ιατρικές Υπηρεσίες ως Πηγή Ζήτησης Τουριστικών Υπηρεσιών, Επιστήμη & Επιχειρηματικότητα: Συμμαχίες & Συνεργασίες” είναι το θέμα του 4ου Forum του Συμβουλίου Ιδεών και Δράσης του ΣΕΤΕ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009, στις 9:30, στο Athens Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης xenia. Για την…

“Ιατρικές Υπηρεσίες ως Πηγή Ζήτησης Τουριστικών Υπηρεσιών, Επιστήμη & Επιχειρηματικότητα: Συμμαχίες & Συνεργασίες” είναι το θέμα<...> του 4ου Forum του Συμβουλίου Ιδεών και Δράσης του ΣΕΤΕ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009, στις 9:30, στο Athens Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης xenia. Για την παρουσίαση του θέματος έχουν κληθεί εξειδικευμένοι επιστήμονες και επιχειρηματίες του τουρισμού και της ιατρικής, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια του φόρουμ θα γίνει παρουσίαση συγκεκριμένων case studies, ενώ πάνελ εμπειρογνωμόνων θα αναπτύξει σχετική συζήτηση.

Το 4o Forum του ΣΙΔ απευθύνεται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και σε όλους όσοι επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:
1. Αναγεννητική Ιατρική (Regenerative Medine – Stem Cell)
2. Υποβοηθούμενη Γονιμοποίηση (in-vitro fertilization – IVF)
3. Πλαστική/Κοσμητική Χειρουργική
4. Αιμοκάθαρση
5. Διόρθωση της Όρασης (LASIK και LASEK)
6. Φυσική Αποκατάσταση & Αποθεραπεία
7. Οδοντιατρικός Τουρισμός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024