Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΥγείαςΟ τίτλος του Chevalier στον καθ. Κ. Γκαραγκούνη (ΕΟΤ)
Διάκριση από τη Γαλλική Ακαδημία του Φοίνικα

Ο τίτλος του Chevalier στον καθ. Κ. Γκαραγκούνη (ΕΟΤ)

Με τον τίτλο του Chevalier της Ακαδημίας του Φοίνικα τιμήθηκε πρόσφατα ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γκαραγκούνης από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Γαλλίας, για την προσφορά του και τις […]

Με τον τίτλο του Chevalier της Ακαδημίας του Φοίνικα τιμήθηκε πρόσφατα ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γκαραγκούνης από<...> το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Γαλλίας, για την προσφορά του και τις επιδόσεις του στις επιστήμες της Υδρογεωλογίας, Θερμομεταλλικών νερών και Γεωθερμίας στα ιαματικά νερά.

Ο κ. Γκαραγκούνης είναι πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων του ΕΟΤ και διακεκριμένος επιστήμονας στους τομείς της Υδρογεωλογίας, Γεωθερμίας και Θερμομεταλλικών Υδάτων – SPA. Είναι ισόβιος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, όπου συνεχίζει να διδάσκει, και τέως καθηγητής του Ε.Μ. Πολυτεχνείου Αθηνών, ενώ παράλληλα δίδαξε Υδρογεωλογία στο ΙΕΚ/ΟΤΕΚ Ειδικός Θαλασσοθεραπείας SPA στην Ανάβυσσο. Η παρασημοφόρηση του Καθηγητή κ. Κων/νου Γκαραγκούνη και άλλων διακεκριμένων προσωπικοτήτων της χώρας μας πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Γαλλική Πρεσβεία της Αθήνας από το Γάλλο πρέσβη Christophe Farnaud και το Γάλλο Ακαδημαϊκό, εκπρόσωπο της Ακαδημίας του Φοίνικα, καθηγητή Laugier.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024