Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤώρα και ελληνικά πιάτα στο GB Corner
Παραδοσιακά πιάτα στην brasserie του Μεγάλη Βρεταννία

Τώρα και ελληνικά πιάτα στο GB Corner

Μοναδικά ελληνικά πιάτα περιλαμβάνονται πλέον στο μενού της brasserie GB Corner του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Ο chef Bertrand Valegeas και ο chef Παναγιώτης Κανδάκης ετοιμάζουν μερικά από γνωστά, παραδοσιακά πιάτα. […]

Μοναδικά ελληνικά πιάτα περιλαμβάνονται πλέον στο μενού της brasserie GB Corner του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.<...> Ο chef Bertrand Valegeas και ο chef Παναγιώτης Κανδάκης ετοιμάζουν μερικά από γνωστά, παραδοσιακά πιάτα.

Μερικά από τα νέα ορεκτικά περιλαμβάνουν κρητικό ντάκο με κατσικίσιο τυρί γκρατινέ και ρόκα με μπαλσάμικο ξύδι, παραδοσιακή ψαρόσουπα με σκορπίνα και σφυρίδα ή πικάντικες γαρίδες σαγανάκι με γραβιέρα και φέτα. Μερικά από τα νέα απολαυστικά κυρίως πιάτα, που θα θυμίσουν παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, είναι μοσχάρι λεμονάτο με πουρέ πατάτας, κατσικίσιο μπούτι κλέφτικο, σουβλάκι κοτόπουλο με πατάτες φούρνου λεμονάτες, ή μοσχαράκι γάλακτος σοφρίτο με κονφί πατάτας. Στο μενού των ελληνικών γλυκών υπάρχουν δίπλες με μέλι, καρύδια και μους γιαουρτιού ή καρυδόπιτα με παγωτό καϊμάκι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024