Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνPaper baths της Teuco: Απόλυτη ευελιξία και ιδιαιτερότητα
Οι δημιουργικές δυνατότητες του Duralight μέσα από τη νέα συλλογή Paper Bathtub

Paper baths της Teuco: Απόλυτη ευελιξία και ιδιαιτερότητα

Στην έκθεση Cersaie 2009 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η νέα συλλογή Paper baths, που έχει ως βασικό στοιχείο της, το Duralight, ένα καινοτόμο υλικό λείων επιφανειών με μοναδικά χαρακτηριστικά, του […]

Στην έκθεση Cersaie 2009 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η νέα συλλογή Paper baths, που έχει ως βασικό στοιχείο της, το<...> Duralight, ένα καινοτόμο υλικό λείων επιφανειών με μοναδικά χαρακτηριστικά, του οποίου εμπνευστής, αλλά ταυτόχρονα και αποκλειστικός κατασκευαστής είναι η Teuco.

Η νέα αυτή συλλογή, αποκλειστικά σχεδιασμένη από την Giovanna Talocci, καταφέρνει να αιχμαλωτίσει και να απεικονίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική του Duralight. Ο σχεδιασμός της χαρακτηρίζεται από μοντέρνες, καθαρές γραμμές και το σχήμα των νέων μοντέλων από λείες γωνιακές επιφάνειες (τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό), δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για απόλυτη ευελιξία και εργονομία. Τέλος, η συλλογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύψουν μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών το κατάλληλο μοντέλο, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν στο χώρο τους, τη δική τους όαση ευεξίας.

Τα μοντέλα είναι τα εξής: Το μοντέλο Encased, το οποίο καταφέρνει να εξαλείψει τα όρια μεταξύ του νερού και του περιβάλλοντος χώρου ενώ το μοντέλο Inset-Rim αφήνει ορατό μόνο το πάνω μέρος της μπανιέρας, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του ενιαίου χώρου όπου το νερό δε διαχωρίζεται από τα όρια της μπανιέρας. Το μοντέλο Sit-on-Rim καθιστά ορατή ολόκληρη τη μπανιέρα (και σε πλάτος και σε βάθος) και τέλος τα μοντέλα, τα οποία είναι αποτελούμενα από πάνελ (δυνατότητα επιλογής μέχρι και 3 πάνελ) καθιστούν δυνατό, ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας και την προσωπική σας αισθητική, να εγκαταστήσετε τη μπανιέρα σας σε οποιοδήποτε χώρο του μπάνιου σας.

Η συλλογή Paper baths είναι εφοδιασμένη με αόρατα Air-Jets (Ανεμιστήρες), με στόχο να παρέχει στους λουόμενους ένα απαλό, χαλαρωτικό μασάζ. Επίσης, όποιος θέλει να δημιουργήσει μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο του μπορεί να επιλέξει μέσα από μια σειρά 8 διαφορετικών ατμοσφαιρικών χρωμάτων (Χρωματοθεραπεία) και τέλος κατόπιν επιλογής, να εξοπλίσει τη μπανιέρα του με το σύστημα Hydrosilence, το νέο αθόρυβο υδρομασάζ που φέρει την υπογραφή της Teuco.

Η συλλογή Paper baths είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη (από 170x70cm έως to 200x100cm).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024