Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤούρκοι επιχειρηματίες στα Χανιά για τουρισμό και εμπόριο
Εμπορική αποστολή από το Επιμελητήριο Σμύρνης

Τούρκοι επιχειρηματίες στα Χανιά για τουρισμό και εμπόριο

Εμπορική αποστολή από 145 Τούρκους επιχειρηματίες επισκέφθηκε πρόσφατα το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθούν οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Χανίων και Τουρκίας. Οι Τούρκοι επιχειρηματίες είχαν […]

Εμπορική αποστολή από 145 Τούρκους επιχειρηματίες επισκέφθηκε πρόσφατα το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), στο<...> πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθούν οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Χανίων και Τουρκίας. Οι Τούρκοι επιχειρηματίες είχαν συναντήσεις με 37 επιχειρηματίες από τα Χανιά. Οι κλάδοι τους οποίους αντιπροσωπεύουν οι Τούρκοι επιχειρηματίες είναι: τουρισμός, τρόφιμα και ποτά, ενδύματα και υποδήματα, έπιπλα, οικοδομικά υλικά και ηλεκτρονικά.

“Η Τουρκία όπως ξέρετε έχει χαμηλό κόστος παραγωγής γιατί έχει χαμηλό εργατικό κόστος και συμφέρει πάρα πολύ τις εταιρείες που εισάγουν προϊόντα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες να αγοράσουν ομοειδή προϊόντα από εκεί”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, κ. Ευάγγελος Σπανουδάκης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, είναι η δεύτερη εμπορική αποστολή που πραγματοποιούν στα Χανιά οι Τούρκοι επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο της Σμύρνης σε διάστημα δυο χρόνων. Η πρώτη επίσκεψη είχε πραγματοποιηθεί το 2007 και ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς σύμφωνα με τον κ. Σπανουδάκη, η Τουρκία μετά την συμφωνία των δυο χωρών για άρση του καθεστώτος της διπλής φορολόγησης είναι ένας ιδανικός εμπορικός εταίρος. “Έχουν αυξηθεί από τότε μέχρι και τώρα που πήρα στοιχεία,κατά 438% οι εισαγωγές και εξαγωγές μεταξύ των δυο χωρών”, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024