Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ κουζίνα Molteni της Electrolux Professional στο φημισμένο εστιατόριο Acqua Pazza
Χειροποίητη κουζίνα, προσωπικής παραγγελίας

Η κουζίνα Molteni της Electrolux Professional στο φημισμένο εστιατόριο Acqua Pazza

Στο κεντρικό τετράγωνο του νησιού Ponza, βρίσκεται το εστιατόριο Acqua Pazza (Michelin star). Μπαίνοντας στην κουζίνα, την προσοχή του καθενός αμέσως τραβά η χρώματος μπλε χειροποίητη κουζίνα Molteni της Electrolux […]

Στο κεντρικό τετράγωνο του νησιού Ponza, βρίσκεται το εστιατόριο Acqua Pazza (Michelin star). Μπαίνοντας στην κουζίνα<...>, την προσοχή του καθενός αμέσως τραβά η χρώματος μπλε χειροποίητη κουζίνα Molteni της Electrolux Professional, προσωπικής παραγγελίας.

Ο σεφ Gino τονίζει: “Μόνο η κουζίνα Molteni μας `αφήνει` να πραγματοποιήσουμε ακριβώς ότι επιθυμούμε. Αντικατέστησα το παλιό μπλοκ μαγειρικής, εάν και ήταν μόλις πέντε χρονών, επειδή η Molteni είναι ένα κόσμημα. Πολλοί επιθυμούν να το κατέχουν. Δεν είναι απλώς ένα κομμάτι τέχνης, για να θαυμάσει κάποιος. Είναι απλά ένα μηχάνημα – αριστούργημα. Με τον εξαιρετικό φούρνο του, τις έξι εστίες αερίου, το βραστήρα ζυμαρικών, την μεγάλη επαγωγική εστία μαγειρικής, την φριτέζα και το πλατώ χρωμίου (ένα θαυμάσιο εργαλείο που επιτρέπει μαγειρική χωρίς κάψιμο), έχω τα τέλεια όπλα για να πραγματοποιήσω τις επιλογές μου. Όπως ένας θαυμαστής της τεχνολογίας αυτοκινήτων ονειρεύεται μία Ferrari ή μία Lamborghini, έτσι και οι σεφ έχουν όνειρα και εγώ πραγματοποίησα το δικό μου προσφέροντας στον εαυτό μου μία κουζίνα Molteni για το εστιατόριό μου!”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024