Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τέσσερεις πτήσεις την εβδομάδα

Etihad Airways: Το Χάιντεραμπαντ προστίθεται στο δίκτυο της Ινδίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Νοέμβριος 2009, 00:00

H Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε πτήσεις προς τον πιο πρόσφατο προορισμό<...>

της στην Ινδία, την πόλη του Χάιντεραμπαντ. Η Etihad είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που συνδέει με πτήσεις της το Aμπου Ντάμπι με την πρωτεύουσα της επαρχίας Aντρα Πραντές. Αρχικά θα λειτουργούν τέσσερεις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες από τις αρχές του 2010 θα αυξηθούν και θα διεξάγονται καθημερινά.

Με την προσθήκη του Χάιντεραμπαντ, η Etihad πετά προς επτά προορισμούς στην νδία, συμπεριλαμβανομένων των: Νέο Δελχί, Τσενάι, Βομβάη, Καλικούτ (ή Κοζικόντε), Θιρουβανανταπουράμ και Κοσίν. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία πραγματοποιεί προς την Ινδία συνολικά 42 πτήσεις την εβδομάδα.

Ο James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις πτήσεις μας από το Aμπου Ντάμπι προς το Χάιντεραμπαντ και που εξυπηρετούμε την κοινότητα του Aντρα Πραντές. Τόσο το Aμπου Ντάμπι όσο και το Χάιντεραμπαντ είναι πόλεις που αναπτύσσονται δυναμικά και αυτή η νέα υπηρεσία θα συμβάλλει ώστε να  αναπτυχθούν εμπορικοί δεσμοί.

Η Etihad έχει την αναγνωρισμένη δέσμευση να εξυπηρετεί την αγορά της Ινδίας είτε πρόκειται για Ινδούς υπηκόους που διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού είτε πρόκειται για επιχειρηματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής προς προορισμούς με αυξανόμενη κίνηση, όπως το Χάιντεραμπαντ μέσω της βάσης μας στο Aμπου Ντάμπι”.

Ο κ. Spirathy, γενικός διευθυντής του GMR Διεθνούς Αερολιμένα του Χάιντεραμταντ, προσέθεσε: “Καλωσορίζουμε την Etihad στο Χάιντεραμπαντ με μεγάλη χαρά, καθώς τώρα θα παρέχουμε στους ταξιδιώτες μας που επιθυμούν να πετάξουν προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από το αεροδρόμιό μας, περισσότερες επιλογές.

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα υπηρεσία θα τύχει ευρείας αποδοχής και θα συνεχίσει να προσφέρει την υποστήριξή μας στην Etihad ώστε να αυξήσει περαιτέρω τη συχνότητα των πτήσεων της σε αυτή τη διαδρομή”.

Η Etihad χρησιμοποιεί στη νέα διαδρομή προς Χάιντεραμπαντ ένα Airbus A320, διαμορφωμένο έτσι ώστε να μεταφέρει 140 επιβάτες, με 20 θέσεις στη διακεκριμένη θέση και 120 θέσεις στην οικονομική θέση.
Το Χάιντεραμπαντ είναι γνωστό για την πλούσια ιστορία του, τον πολιτισμό και την αρχιτεκτονική του. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο κέντρο για βιομηχανίες πληροφορικής και βιοτεχνολογίας, καθώς και σε δημοφιλή προορισμό για την διεξαγωγή συνεδρίων και εκθέσεων.

Η πόλη είναι επίσης κέντρο για τη δημιουργία κινηματογραφικών ταινιών και είναι η έδρα του μεγαλύτερου κινηματογραφικού στούντιο στον κόσμο, του Ramoji Film City.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top