Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςHIM-SITEC: Ενημερωτική ημερίδα για σπουδές στην Ελβετία
Στις 24 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Metropolitan

HIM-SITEC: Ενημερωτική ημερίδα για σπουδές στην Ελβετία

Νέα ενημερωτική ημερίδα για ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνει την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο Metropolitan το HIM–Hotel Institute Montreux της Ελβετίας (μέλος […]

Νέα ενημερωτική ημερίδα για ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνει την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 και<...> ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο Metropolitan το HIM–Hotel Institute Montreux της Ελβετίας (μέλος του SEG, Swiss Education Group και του ASEH, Swiss Leading Hotel Schools Association) και το Γραφείο Υποδοχής στην Ελλάδα SITEC.

H εκδήλωση είναι ανοικτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και σεμιναριακών σπουδών στην Ελβετία (ΒΑ / ΒΒΑ / PGD / MA / MBA), με αντικείμενο τον τουρισμό και αποτελεί μια καλή ευκαιρία σφαιρικής ενημέρωσης, τόσο των εργαζόμενων στον τουρισμό, όσο και εκείνων που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα την καριέρα τους σε αυτό τον κλάδο.

Οι σπουδές στην Ελβετία, χώρα με εξαιρετική παράδοση στον τομέα των σπουδών της φιλοξενίας και του τουρισμού, αποτελούν ένα εξαιρετικό εχέγγυο για μια διεθνή σταδιοδρομία. Σημειώνεται πως το Hotel Institute Montreux είναι εγκεκριμένο από τους ακόλουθους φορείς: ASEH: Swiss Hotel Schools Association HCIMA: Hotel Catering and International Management Association, GM NEASC: New England Association of Schools and Colleges Inc, USA.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαHIM-SITEC: Ενημερωτική ημερίδα για σπουδές στην Ελβετία
Σφαιρική ενημέρωση των εργαζόμενων στον τουρισμό

HIM-SITEC: Ενημερωτική ημερίδα για σπουδές στην Ελβετία

Νέα ενημερωτική ημερίδα για ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009, στις 19.00, στο ξενοδοχείο Metropolitan (αίθουσα Crete) το HIM – Hotel Institute Montreux […]

Νέα ενημερωτική ημερίδα για ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009,<...> στις 19.00, στο ξενοδοχείο Metropolitan (αίθουσα Crete) το HIM – Hotel Institute Montreux της Ελβετίας (μέλος του SEG, Swiss Education Group και του ASEH, Swiss Leading Hotel Schools Association) και το Γραφείο Υποδοχής στην Ελλάδα SITEC.

H εκδήλωση είναι ανοικτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και σεμιναριακών σπουδών στην Ελβετία (ΒΑ / ΒΒΑ / PGD / MA /MBA) με αντικείμενο τον τουρισμό και αποτελεί μια καλή ευκαιρία σφαιρικής ενημέρωσης, τόσο των εργαζόμενων στον τουρισμό, όσο και εκείνων που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα την καριέρα τους σε αυτό τον κλάδο.

Οι σπουδές στην Ελβετία, χώρα με εξαιρετική παράδοση στον τομέα των σπουδών της φιλοξενίας και του τουρισμού, αποτελούν ένα εξαιρετικό εχέγγυο για μια διεθνή σταδιοδρομία.

Σημειώνεται πως το Hotel Institute Montreux είναι εγκεκριμένο από τους ακόλουθους φορείς:
ASEH: Swiss Hotel Schools Association
HCIMA: Hotel Catering and International Management Association, GM
NEASC: New England Association of Schools and Colleges Inc, USA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024