Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολυμπιακή Αεροπορία: Στα ύψη οι ζημιές του ισολογισμού του 1999

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Απρίλιος 2001, 00:00

Με μεγάλες ζημιές, ύψους 27 δισ. δρχ. έκλεισε ο ισολογισμός του 1999 για την Ολυμπιακή Αεροπορία<.> που συντάχθηκε το καλοκαίρι<...>, ενώ οι προβλέψεις ήταν για ζημιές ύψους 9 δισ. δρχ. Ο ισολογισμός 1999 της ΟΑ<.>

ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση μεγαλύτερη του ενός έτους και αναμένεται να συζητηθεί λεπτομερώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Οι προβλέψεις για το 2000, δεν είναι αισιόδοξες και αναφέρουν ότι οι ζημιές θα κυμανθούν σε ανώτερα επίπεδα. Η χρονική περίοδος που θα καταρτισθεί δεν είναι ακόμα γνωστή. Αυτά τα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων χρήσεων πρόκειται να τεθούν άμεσα υπόψη των υποψηφίων αγοραστών της Ολυμπιακής, οι οποίοι θα καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους στο τέλος Απριλίου.

Η διαδικασία πώλησης της ΟΑ συνεχίζεται με τις επαφές των υποψηφίων με την ανώτατη διοίκηση του αερομεταφορέα. Κυβερνητικά στελέχη δεν αποκλείουν, πάντως, το ενδεχόμενο ο διαγωνισμός για την πώληση του 51% του εθνικού αερομεταφορέα να μη στεφθεί με επιτυχία, και ήδη εξετάζουν εναλλακτικά σενάρια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top