Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤην ανάπτυξη του οικολογικού τουρισμού προωθεί η Ιορδανία

Την ανάπτυξη του οικολογικού τουρισμού προωθεί η Ιορδανία

Το Γραφείο Τουρισμού της Ιορδανίας σε συνεργασία με την Royal Society for the Conservation of Nature και το Jordan Royal Ecological Diving Society, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια μπροσούρα που θα […]

Το Γραφείο Τουρισμού της Ιορδανία<.>ς σε συνεργασία με την Royal Society for the Conservation of Nature και το Jordan Royal Ecological Diving Society, αποφάσισαν<...> να δημιουργήσουν μια μπροσούρα που θα βασίζεται στον οικολογικό τουρισμό. Σκοπός της μπροσούρας αυτής θα είναι να ενημερώσει τον κόσμο για τα μέρη της Ιορδανίας που χρειάζονται ιδιαίτερη περιβαλλοντική προστασία, ενώ θα προσπαθήσει να 'πείσει' όσους θέλουν να γίνουν μέλη αυτών των περιβαλλοντικών της οργανώσεων και να συμβάλλουν στη προστασία του περιβάλλοντος.

Όπως ειπώθηκε και από μέλη του Γραφείου Τουρισμού της Ιορδανίας, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί μια τέτοια μπροσούρα, και είναι τόσο σημαντικό για την χώρα να ανεβάσει τον αριθμό επισκέψεων των τουριστών, διότι πραγματικά η οικονομία της εξαρτάται πολύ από τον τουρισμό. Η περιβαλλοντική ενημέρωση γίνεται καθαρά για λόγους οικολογικούς και για να μάθει ο κόσμος τα σπάνια είδη ζώων και φυτών που υπάρχουν στην Ιορδανία.

Μέσα στην μπροσούρα υπάρχουν πολλές χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της καλής κατάστασης του περιβάλλοντος ειδικά στην Ιορδανία, έτσι ώστε να διατηρηθούν σωστά οι φυσικές ομορφιές της χώρας και να τις απολαμβάνουν πάντα οι επισκέπτες της Ιορδανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024