Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΕπαγγελματικά τηγάνια πίεσης thermaline από την Electrolux
Ιδανική λύση για την προετοιμασία πλήρους γεύματος

Επαγγελματικά τηγάνια πίεσης thermaline από την Electrolux

Τα επαγγελματικά τηγάνια thermaline αποτελούν την ιδανική λύση για την προετοιμασία ενός πλήρους γεύματος με λαχανικά, πατάτες, κρέας και κρεμ καραμελέ διατηρώντας την άριστη ποιότητα. Το σύστημα θέρμανσης είναι κατασκευασμένο […]

Τα επαγγελματικά τηγάνια thermaline αποτελούν την ιδανική λύση για την προετοιμασία ενός πλήρους γεύματος με λαχανικά, πατάτες,<...> κρέας και κρεμ καραμελέ διατηρώντας την άριστη ποιότητα. Το σύστημα θέρμανσης είναι κατασκευασμένο από “αντιστάσεις Power Block”. Η επιφάνεια μαγειρέματος είναι κατασκευασμένη από μία συμπαγή πλάκα με αντιστάσεις σε καλούπια χυτού αλουμινίου, διασφαλίζοντας έτσι:
– ιδανική θερμική αγωγιμότητα και άμεσο χρόνο θέρμανσης
– δραστική βελτίωση της κατανομής θερμοκρασίας (σε σχέση με άλλα της αγοράς)
– σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες
– ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας
– μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας
– τέλειο αποτέλεσμα μαγειρέματος.

Εκτός από το μαγείρεμα, η επιφάνεια είναι διαιρεμένη σε 2 ανεξάρτητα ελεγχόμενες ζώνες θέρμανσης, οι οποίες δίνουν καλύτερη ευελιξία στην κουζίνα (είναι δυνατό να μαγειρευτούν διαφορετικά τρόφιμα συγχρόνως) και μειωμένα κόστη κατανάλωσης ενέργειας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024