Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βράβευση αξιόλογων ανθρώπων για την προσφορά τους στη γαστρονομία και τον τουρισμό

Τελετή Αποφοίτησης 2009 για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 November 2009, 00:00

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών με επιτυχία η Τελετή Αποφοίτησης 2009 των σπουδαστών<...>

του Εκπαιδευτικού Ομίλου Le Monde. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι απόφοιτοι με τις οικογένειές τους, οι καθηγητές τους, καθώς και εξειδικευμένοι άνθρωποι από το χώρο του τουρισμού, της εστίασης και της γαστρονομίας.

Η τελετή ξεκίνησε με την ομιλία του γενικού διευθυντή του Ομίλου, κ. Μάκη Βελισσαρόπουλου, ο οποίος συνεχάρη τους απόφοιτους 2009 και τους ευχήθηκε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Ιωάννη Ρέτσο και απονομή επαίνων στους αριστεύσαντες κάθε ειδικότητας. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στη γαστρονομία και τον τουρισμό αξιόλογοι άνθρωποι που ξεχωρίζουν στο χώρο, όπως η κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, chef ιδιοκτήτρια του εστιατορίου “Παπαδάκης”, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, στην οποία απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για τη συνολική της προσφορά στο χώρο της μαγειρικής. Η κ. Μπαρμπαρίγου, αφού συνεχάρη τους αποφοίτους, τους θύμισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους μέσω του Ομίλου και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι περισσότεροι από τους chefs που εργάζονται στο εστιατόριο «Παπαδάκης» είναι απόφοιτοι της σχολής Le Monde. Επίσης, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον κ. Γιώργο Λαμπρόπουλο, Assistant F&B Manager του Astir Palace Resort Βουλιαγμένης.

Ο Εκπαιδευτικός όμιλος Le Monde βράβευσε επίσης τις εταιρείες Μύλοι Λούλη, Agrino, Barilla, Friesland Foods Hellas και Unilever Food Solutions με την τιμητική διάκριση Food Quality Award για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2008-2009. Κοντά μας βρέθηκαν, επίσης, για να παραλάβουν το βραβείο Equipment Quality Award, οι εκπρόσωποι των εταιρειών Kenwood και Κιουρτζόγλου ΑΕ.

Τέλος, τιμητική διάκριση παρέλαβαν οι Σοφία Χριστοπούλου και Ευτυχία Μανέτη από τα Aldemar Hotels για τις άριστες συνθήκες υλοποίησης της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών, το καλοκαίρι 2009. Αφού ολοκληρώθηκε η απονομή πτυχίων και βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, οι απόφοιτοι αποχώρησαν, έχοντας αποκομίσει μια πολύ καλή εμπειρία και κατέχοντας τα εφόδια εκείνα που χρειάζονται για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top