Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιπλή βράβευση της Aldemar Hotels από τα World Travel Awards
Olympian Village και Royal Mare Village στο βάθρο των νικητών

Διπλή βράβευση της Aldemar Hotels από τα World Travel Awards

Κατά τη διάρκεια της τελετής των World Travel Awards στο Λονδίνο, δύο ξενοδοχεία του ομίλου Aldemar Hotels ανέβηκαν, για ακόμη μία χρονιά, στο βάθρο των κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων διεθνώς. Πρόκειται […]

Κατά τη διάρκεια της τελετής των World Travel Awards στο Λονδίνο, δύο ξενοδοχεία του ομίλου Aldemar Hotels<...> ανέβηκαν, για ακόμη μία χρονιά, στο βάθρο των κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων διεθνώς. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Olympian Village στη Σκαφιδιά και Royal Mare Village στη Κρήτη τα οποία βραβεύτηκαν με τον τίτλο της κορυφαίας παραθεριστικής μονάδας της Μεσογείου (Mediterranean`s Leading Beach Resort) και της κορυφαίας ξενοδοχειακής μονάδας με κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο (World`s Leading Thalasso & Spa Resort) αντίστοιχα.

Τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Βασίλης Φραγκουλάκης, εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Aldemar Hotels από τον κ. Graham Cooke, πρόεδρο και ιδρυτή των World Travel Awards, παρουσία 900 υψηλόβαθμων στελεχών της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και 50 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο.

Οι φετινοί νικητές αναδείχθηκαν μέσα από 1.000 συμμετοχές σε 94 κατηγορίες για τον παγκόσμιο τουρισμό και 14 κατηγορίες για την τεχνολογία στον τουρισμό. Η Aldemar Hotels και στις δύο κατηγορίες στις οποίες αρίστευσε, αναμετρήθηκε με ισχυρούς αντιπάλους όπως τα Elounda Peninsula στην Κρήτη, το Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa, στην Ισπανία, το Carthage Thalasso στην Τυνησία κ.ά.

Η βράβευση των Olympian Village και Royal Mare Village για πολλοστή φορά από το Διεθνώς Αναγνωρισμένο Θεσμό World Travel Awards ως κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στην κατηγορία τους είναι αποτέλεσμα της συνέπειας και των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει ο Όμιλος για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες του και την εισαγωγή καινοτομικών προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024