Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρωτοβουλία ενημέρωσης των τουριστικών γραφείων από τον ΗΑΤΤΑ
Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στις 9/12 στη Θεσσαλονίκη

Πρωτοβουλία ενημέρωσης των τουριστικών γραφείων από τον ΗΑΤΤΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Airotel Parthenon Hotel, το πρώτο από τα τρία καθορισμένα Φορολογικά Σεμινάρια που διοργάνωσε ο ΗΑΤΤΑ για να ενημερώσει τα τουριστικά γραφεία σχετικά με τις μετατροπές που αναμένονται στους τρόπους φορολόγησης…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Airotel Parthenon Hotel, το πρώτο από τα<...> τρία καθορισμένα Φορολογικά Σεμινάρια που διοργάνωσε ο ΗΑΤΤΑ για να ενημερώσει τα τουριστικά γραφεία σχετικά με τις μετατροπές που αναμένονται στους τρόπους φορολόγησης.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς το θέμα του σεμιναρίου είναι και επίκαιρο, αλλά και επείγον να κατανοηθεί από τα λογιστήρια των τουριστικών γραφείων, που καλούνται να προσαρμοστούν σε νέες μεθόδους φορολόγησης.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο φοροτεχνικός σύμβουλος του ΗΑΤΤΑ, κ. Γιάννης Καραφάς, ο οποίος και με την αμεσότητα και μεταδοτικότητα του λόγου του, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρισταμένων.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024