Τελευταία νέα
Συνεργασία Media Communications και του ζωγράφου Μ. Χάρου

Ψηφιακά art events για ξενοδοχεία

Ο ζωγράφος και χαράκτης Μανώλης Χάρος και η Media Communications ΑΕ συνεργάζονται και υλοποιούν μία νέα πρωτοποριακή ιδέα τέχνης και τεχνολογίας αποκλειστικά για τον ξενοδοχειακό χώρο, και την παρουσιάζουν για […]

Ο ζωγράφος και χαράκτης Μανώλης Χάρος και η Media Communications ΑΕ συνεργάζονται και υλοποιούν μία νέα πρωτοποριακή ιδέα<...> τέχνης και τεχνολογίας αποκλειστικά για τον ξενοδοχειακό χώρο, και την παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην 41η Διεθνή Έκθεση Xenia, από 27 έως 30 Νοεμβρίου στην Αίθουσα 2 του εκθεσιακού χώρου Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Οι διάσπαρτες οθόνες στους κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων αλλοιώνουν σημαντικά την αισθητική του ξενοδοχείου, ιδιαίτερα όταν δε λειτουργούν ή όταν παρέχουν στατικές πληροφορίες χωρίς εναλλαγές. Η συνεργασία του Μανώλη Χάρου και της Media Communications αλλάζει τα δεδομένα και τις αξιοποιεί με ένα εναλλακτικό τρόπο, μετατρέποντας κάθε οθόνη σε πίνακα και το σύνολό τους σε καλλιτεχνικό γεγονός, δημιουργώντας ένα art event αποκλειστικά σχεδιασμένο για το ξενοδοχείο και τους επισκέπτες. Ο Έλληνας εικαστικός συμμετέχει ενεργά στην τελική διαμόρφωση, καθώς επιλέγει χωριστά για κάθε ξενοδοχείο τα έργα που θα εκθέσει, δημιουργώντας μοναδικές ψηφιακές εικαστικές εκθέσεις.

Τα ψηφιακά έργα παρουσιάζονται μέσω της εφαρμογής Art View του HOTstream Signage, επιτρέποντας στο ξενοδοχείο την δυναμική διαχείριση των οθονών. Παράλληλα, ο Μανώλης Χάρος επιμελήθηκε μία σειρά από screen savers αποκλειστικά για την οικογένεια προϊόντων HOTstream, ώστε όταν οι επισκέπτες δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και επικοινωνίας, οι τηλεοράσεις των δωματίων να μετατρέπονται σε ψηφιακές γκαλερί παρουσιάζοντας έργα του Έλληνα ζωγράφου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024