Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαOutside Catering από το Polis Convention Center
Νέα υπηρεσία polis catering concepts

Outside Catering από το Polis Convention Center

Tο Polis Convention Center στα 4 χρόνια λειτουργίας του εγγυάται την επιτυχή φιλοξενία κάθε εκδήλωσης υψηλών απαιτήσεων, όπως συνέδρια, events marketing και κοινωνικές εκδηλώσεις. Τώρα, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν […]

Tο Polis Convention Center στα 4 χρόνια λειτουργίας του εγγυάται την επιτυχή φιλοξενία κάθε εκδήλωσης υψηλών απαιτήσεων,<...> όπως συνέδρια, events marketing και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τώρα, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε χώρο της επιλογής τους μέσω της υπηρεσίας polis catering concepts. To τμήμα εξωτερικού Catering του Polis Convention Center αναλαμβάνει να υποστηρίξει εκδηλώσεις οπουδήποτε ζητηθεί. Επίσης, εάν πρόκειται για εταιρική ή συνεδριακή εκδήλωση το polis κατέχει προτάσεις εναλλακτικών χώρων, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Βυζαντινό Μουσείο και το ΝΟΗΣΙΣ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024