Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑυξήσεις τιμών από τις γερμανικές αεροπορικές εταιρίες ναυλωμένων πτήσεων μέσα στο χειμώνα του 2001-02

Αυξήσεις τιμών από τις γερμανικές αεροπορικές εταιρίες ναυλωμένων πτήσεων μέσα στο χειμώνα του 2001-02

Οι γερμανικές αεροπορικές εταιρίες ναυλωμένων πτήσεων, με πρωτοβουλία της LTU, πρόκειται να αυξήσουν τις τιμές που δίνουν στους tour operators μέσα στον επόμενο χειμώνα. Μόνη της η LTU σχεδιάζει να […]

Οι γερμανικές αεροπορικές εταιρίες ναυλωμένων πτήσεων, με πρωτοβουλία της LTU<.>, πρόκειται<...> να αυξήσουν τις τιμές που δίνουν στους tour operators μέσα στον επόμενο χειμώνα. Μόνη της η LTU σχεδιάζει να ανεβάσει τις τιμές κατά 8-10% και αναμένονται παρόμοιες αυξήσεις και από τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρίες. Η αναμενόμενη αντίδραση των πρακτόρων είναι η άρνηση στις αυξήσεις αυτές, όμως σίγουρα θα αναγκαστούν να δεχτούν έστω κάποιες από αυτές τις αλλαγές και να τις δικαιολογήσουν στους πελάτες τους ίσως με την μορφή ακριβότερων ταξιδιωτικών πακέτων.

Ο νέος πρόεδρος της LTU, κ. Sten Daugaard, δήλωσε ότι η αύξηση αυτή στις τιμές είναι πραγματικά ζωτική, αν σκεφτεί κανείς την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρία. Τα τελευταία χρόνια η LTU αντιμετώπισε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα με τα εκατοντάδες χιλιάδες γερμανικά μάρκα που έχασε και μέχρι το 2003 οι ιδιοκτήτριες εταιρίες SAir Group και Rewe έχουν βάλει χρονικό όριο στην LTU για να ανεβάσει τα κέρδη της.

Οι πιο ανεξάρτητες αεροπορικές εταιρίες όπως οι Air Berlin και Aero Lloyd, θα προχωρήσουν και αυτές σε ανάλογες αυξήσεις στις τιμές τους, όπως επίσης ανάλογη πορεία θα χαράξουν και οι δύο γερμανικές εταιρίες ναυλωμένων πτήσεων Preussag's Hapag-Lloyd και C&N's Condor.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024