Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερικοπή στις προμήθειες των πρακτόρων και από την Virgin Atlantic

Περικοπή στις προμήθειες των πρακτόρων και από την Virgin Atlantic

Η αεροπορική εταιρία Virgin Atlantic, ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει για λίγο καιρό ακόμα σταθερό το ποσοστό της προμήθειας που δίνει στους Βρετανούς πράκτορες (9%), αλλά στη συνέχεια θα προχωρήσει σε […]

Η αεροπορική εταιρία Virgin Atlantic<.>, ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει για λίγο καιρό ακόμα σταθερό το ποσοστό της προμήθειας<...> που δίνει στους Βρετανούς πράκτορες (9%), αλλά στη συνέχεια θα προχωρήσει σε μείωση του ποσοστού (7%), από την 1η Ιουλίου.

Ο διευθυντής πωλήσεων της Virgin, κ. Paul Wait, δήλωσε ότι αν και έλαβαν σοβαρά υπόψη τους τις κινήσεις που έκανε η British Airways (ΒΑ), για τις περικοπές στις προμήθειες από την 1η Απριλίου και μετά -μιας και είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Αγγλία- αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν τα βήματά της και θέλησαν να σιγουρευτούν ότι αμείβουν τους πράκτορες καλύτερα από την ΒΑ.

Η ΑΒΤΑ ικανοποιήθηκε με την απόφαση της Virgin να καθυστερήσει τις περικοπές των προμηθειών μέχρι τον Ιούλιο, όμως δυσαρεστήθηκε για την μείωση 2% που έκανε στο ποσοστό των προμηθειών και θα το εφαρμόσει τον ίδιο μήνα. Οι τιμές στις θέσεις business class μειώθηκαν περίπου 5-6%, στην premium economy class κατέβηκαν 2-9%, ενώ στην economy class διαφοροποιήθηκαν κατά 3-4%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024