Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εκπαιδευτικό ταξίδι για τον συνεδριακό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 December 2009, 00:00

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό ταξίδι γνωριμίας των συνεδριακών κέντρων της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής δώδεκα στελεχών<...>

κορυφαίων ιταλικών εμπορικών οίκων, καθώς και τριών δημοσιογράφων του εξειδικευμένου τουριστικού τύπου της Ιταλίας.

Η πρωτοβουλία  οργάνωσης ανήκει στο Γραφείο Ε.Ο.Τ. Μιλάνου η δε υλοποίηση είναι προϊόν συνεργασίας με την Ένωση Ξενόδοχων Χαλκιδικής και τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, ενώ η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, η οποία πρόσφατα εγκαινίασε την αεροπορική σύνδεση Μιλάνο-Θεσσαλονίκη (τρεις φορές την εβδομάδα), ανέλαβε την μεταβασή τους.

Συγκεκριμένα από 27 μέχρι 30 Νοεμβρίου ε.ε. η ανωτέρω ομάδα έτυχε  πλούσιας σε θεματικά ενδιαφέροντα ξενάγησης στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα  σε Συνεδριακά Κέντρα και χώρους πολιτισμού, ενώ η Ενωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής μέσω του Γενικού Δ/ντή της κου Τάσιου και της Δ/ντριας marketing κας Μ.Πάππα συντόνισαν την αξιόλογη σε θεματικά ενδιαφέροντα περιήγηση του Νομού και οργάνωσαν workshop στο ξενοδοχείο Porto Carras Grand Resort παρουσιάζοντας το Συνεδριακό προϊόν της Χαλκιδικής με  πολυάριθμη συμμετοχή εκπροσώπων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

ΕξΆ άλλου το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Μιλάνου στα πλαίσια της ενεργούς παρουσίας του στα τουριστικά δρώμενα στην περιοχή αρμοδιότητός του, την περίοδο 2009, συμμετείχε, μεταξύ των άλλων, σε έξι γενικές και θεματικές εκθέσεις ( BIT 2009, T.T.G. Incontri, B.T.S., Travel Trend, Salone Nautico Internazionale, I Viaggiatori), διοργάνωσε επταήμερο αφιερωμένο στο αναννεωμένο ελληνικό τουριστικό προϊόν στο  auditorium F.N.A.C. Μιλάνου, Roadshow – Workshop στην Βενετία, Φλωρεντία, Μπολώνια και Πίζα, παρουσία 300 τουριστικών πρακτόρων, έλαβε ενεργό μέρος στο τετραήμερο φεστιβάλ της πόλης της Βερόνα , στο τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Μιλάνο (Piccolo Teatro), ενώ συντόνισε την υλοποίηση τηλεοπτικών αφιερωμάτων στην σύγχρονη ΑΘΗΝΑ (γιά την RAI 1), την διαχρονική ΑΘΗΝΑ (Odeon TV), τα Ιόνια Νησιά (στο SKY-Yacht & Sail), την Πελοπόννησο (στο ιδιωτικό δίκτυο Sky και Galaxy), ενώ υποστήριξε πολυάριθμες δημοσιογραφικές αποστολές (Ήπειρος, Χαλκιδική), συμβάλλοντας στην δημιουργία τουριστικής αρθρογραφίας η οποία ξεπέρασε τις 300 σελίδες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top