Τελευταία νέα
90% λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα

Λαμπτήρες Led από τη Bauer Hellas ΕΠΕ

Από το 2012 θα είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε στα σπίτια και τους χώρους εργασίας, αποκλειστικά λαμπτήρες Led, σύμφωνα με τη σχετική κοινοτική οδηγία. Ήδη έχουν αποσυρθεί οι απαρχαιωμένοι λαμπτήρες πυρακτώσεων […]

Από το 2012 θα είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε στα σπίτια και τους χώρους εργασίας, αποκλειστικά λαμπτήρες Led, σύμφωνα με τη σχετική<...> κοινοτική οδηγία. Ήδη έχουν αποσυρθεί οι απαρχαιωμένοι λαμπτήρες πυρακτώσεων των 100W, ενώ θα ακολουθήσουν όλοι οι λαμπτήρες πυρακτώσεως κάτω των 100W, οι λαμπτήρες αλογόνου και οι λαμπτήρες φθορισμού.

Η Bauer Hellas ΕΠΕ φέρνει στην ελληνική αγορά λαμπτήρες Led πολύ υψηλής ποιότητας, που ελέγχονται και πιστοποιούνται από το αρμόδιο Τμήμα Φωτομετρίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και φέρουν όλες τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις. Επιπροσθέτως, είναι η μοναδική εταιρεία η οποία παρέχει για τους λαμπτήρες της, εγγύηση που φτάνει έως και τα 5 έτη και διαθέτει γκάμα προϊόντων ικανή να καλύψει σχεδόν το 100% των εφαρμογών φωτισμού, από οικιακούς ως και βιομηχανικούς σκοπούς. Η εταιρεία θα διαθέσει άμεσα τους Led λαμπτήρες της, με την ένδειξη Bauer Energy στα Super Market και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα, καλώντας τους καταναλωτές να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή τους. Ένας αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης λαμπτήρας Led μπορεί να κοστίζει 5-10 ευρώ φθηνότερα, αλλά θα χρειαστεί αλλαγή σε 2 χρόνια το πολύ, όταν οι λαμπτήρες Led BAUER ENERGY, έχουν διάρκεια ζωής ως 20 χρόνια.

Με αυξημένη οικολογική ευαισθησία, η Bauer Hellas σας ενημερώνει ότι οι λαμπτήρες της είναι 100% φιλικοί προς το περιβάλλον, όχι μόνο γιατί εξοικονομούν ενέργεια κατά 90% με διάρκεια ως 100.000 ώρες, αλλά, κυρίως, επειδή:
– δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα με CO2
– είναι πλήρως ανακυκλώσιμοι μετά το τέλος της ωφέλιμης ζωής τους
– δεν περιέχουν επικίνδυνα τοξικά στοιχεία όπως υδράργυρο, κάδμιο και μόλυβδο όπως οι υπόλοιποι λαμπτήρες
– δεν αναπτύσσουν υψηλές θερμοκρασίες και έτσι
– μειώνουν επιπρόσθετα και το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών
– και, τέλος, εκπέμπουν πολύ καλύτερης ποιότητας για το ανθρώπινο μάτι φως και μηδαμινή υπεριώδη ακτινοβολία.

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι οι επονομαζόμενοι “λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας” (CFL) που διαφημίζονται αυτόν τον καιρό, εκτός των 5mg υδραργύρου σε υγρή μορφή που περιέχουν ο καθένας και τον κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να μολύνουν ανεπανόρθωτα το περιβάλλον ή και να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στην υγεία των ανθρώπων που θα έρθουν σε επαφή με τον υδράργυρο, εκπέμπουν και ακτινοβολία την οποία πολλοί ερευνητές προσομοιάζουν με αυτή των κινητών τηλεφώνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024