Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈναρξη κοινών πτήσεων της Aegean Airlines και Cronus Airlines

Έναρξη κοινών πτήσεων της Aegean Airlines και Cronus Airlines

Κοινό πρόγραμμα δρομολογίων θα εκτελούν από την Δευτέρα 23 Απριλίου οι δύο αεροπορικές εταιρίες, Aegean και Cronus Airlines. Οι δυο εταιρίες θα μοιράσουν τους προορισμούς, πραγματοποιώντας 11 πτήσεις σε προορισμούς […]

Κοινό πρόγραμμα δρομολογίων θα εκτελούν από την Δευτέρα 23 Απριλίου οι δύο αεροπορικές εταιρίες<...>, Aegean και Cronus Airlines<.>. Οι δυο εταιρίες θα μοιράσουν τους προορισμούς, πραγματοποιώντας 11 πτήσεις σε προορισμούς εσωτερικού και 8 σε προορισμούς εξωτερικού, αντιστοίχως.

Συνολικά το πρόγραμμα θα παράγει 130 σκέλη πτήσεων ημερησίως πραγματοποιώντας 16 δρομολόγια εσωτερικού και 10 εξωτερικού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών 100 περίπου πτήσεις θα έχουν κοινούς κωδικούς, συμπεριλαμβανομένων και όλων των πτήσεων από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, όπως και όλες οι πτήσεις προς το εξωτερικό. Πτήσεις επίσης κοινών κωδικών θα υπάρχουν από και προς όλα τα σημεία εσωτερικού και εξωτερικού που προσφέρουν καλές ανταποκρίσεις μέχρι 2 ώρες.

Πτήσεις κοινών κωδικών θα είναι όσες έχουν τετραψήφιο κωδικό με το πρώτο ψηφίο τον αριθμό 1. Η εταιρία με το αεροσκάφος της οποία πραγματοποιείται η πτήση είναι ο Operating Carrier και η εταιρία που μοιράζεται τον κωδικό είναι ο Marketing Carrier. Πάντως οι κρατήσεις των θέσεων και οι εκδόσεις εισιτηρίων θα γίνονται κανονικά όπως και για τις πτήσεις που δεν είναι κοινών κωδικών.

Το check-in θα γίνεται στα counters της εταιρίας που το αεροσκάφος της θα εκτελεί το δρομολόγιο. Στόχος, πάντα, αυτής της συγχώνευσης, είναι η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024