Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έναρξη κοινών πτήσεων της Aegean Airlines και Cronus Airlines

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Απρίλιος 2001, 00:00

Κοινό πρόγραμμα δρομολογίων θα εκτελούν από την Δευτέρα 23 Απριλίου οι δύο αεροπορικές εταιρίες<...>, Aegean και Cronus Airlines<.>

. Οι δυο εταιρίες θα μοιράσουν τους προορισμούς, πραγματοποιώντας 11 πτήσεις σε προορισμούς εσωτερικού και 8 σε προορισμούς εξωτερικού, αντιστοίχως.

Συνολικά το πρόγραμμα θα παράγει 130 σκέλη πτήσεων ημερησίως πραγματοποιώντας 16 δρομολόγια εσωτερικού και 10 εξωτερικού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών 100 περίπου πτήσεις θα έχουν κοινούς κωδικούς, συμπεριλαμβανομένων και όλων των πτήσεων από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, όπως και όλες οι πτήσεις προς το εξωτερικό. Πτήσεις επίσης κοινών κωδικών θα υπάρχουν από και προς όλα τα σημεία εσωτερικού και εξωτερικού που προσφέρουν καλές ανταποκρίσεις μέχρι 2 ώρες.

Πτήσεις κοινών κωδικών θα είναι όσες έχουν τετραψήφιο κωδικό με το πρώτο ψηφίο τον αριθμό 1. Η εταιρία με το αεροσκάφος της οποία πραγματοποιείται η πτήση είναι ο Operating Carrier και η εταιρία που μοιράζεται τον κωδικό είναι ο Marketing Carrier. Πάντως οι κρατήσεις των θέσεων και οι εκδόσεις εισιτηρίων θα γίνονται κανονικά όπως και για τις πτήσεις που δεν είναι κοινών κωδικών.

Το check-in θα γίνεται στα counters της εταιρίας που το αεροσκάφος της θα εκτελεί το δρομολόγιο. Στόχος, πάντα, αυτής της συγχώνευσης, είναι η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top