Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ ενημέρωση των τουριστικών γραφείων συνεχίζεται από ΗΑΤΤΑ και ΕΤΓΜΘ
Το επόμενο σεμινάριο στη Λάρισα, στις 14 Δεκεμβρίου

Η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων συνεχίζεται από ΗΑΤΤΑ και ΕΤΓΜΘ

Μετά την επιτυχία του Φορολογικού Σεμιναρίου στην Αθήνα, με θέματα επίκαιρα για τα τουριστικά γραφεία, ο ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) και η Ε.Τ.Γ.Μ.Θ. (Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης), μεταφέρουν το…

Μετά την επιτυχία του Φορολογικού Σεμιναρίου στην Αθήνα, με θέματα επίκαιρα για τα τουριστικά γραφεία, ο ΗΑΤΤΑ<...> (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) και η Ε.Τ.Γ.Μ.Θ. (Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης), μεταφέρουν το σεμινάριο, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Είναι μια ευκαιρία οι λογιστές των τουριστικών γραφείων να ενημερωθούν για τις νέες και απολύτως επείγουσες τροποποιήσεις φορολόγησης που αναμένονται με το νέο έτος, και που αφορούν τα τουριστικά γραφεία.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο φοροτεχνικός σύμβουλος κ. Γιάννης Καραφάς. Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης, στις 14 Δεκεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024