Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαIstion Club: Νέα άφιξη στον επαγγελματικό τουρισμό
Επένδυση από τον Όμιλο Portes Hotels

Istion Club: Νέα άφιξη στον επαγγελματικό τουρισμό

Το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Istion Club & Spa ξεκίνησε τη λειτουργία του. Η επένδυση φέρει τη σφραγίδα του Ομίλου Portes Hotels, που με μια σημαντική εμπειρία 20 ετών στο […]

Το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Istion Club & Spa ξεκίνησε τη λειτουργία του. Η επένδυση φέρει τη σφραγίδα του<...> Ομίλου Portes Hotels, που με μια σημαντική εμπειρία 20 ετών στο χώρο, φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τις εταιρικές εκδηλώσεις και να εντυπωσιάσει τους συμμετέχοντες.

Το νεόκτιστο Istion Club στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, παρέχει στους φιλοξενούμενους πολυτέλεια και χαλάρωση. Η καινούρια λειτουργική και οργανωμένη ξενοδοχειακή μονάδα χαρακτηρίζεται από τη σύγχρονη αισθητική και προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε 90 μοντέρνα δωμάτια και 37 σουίτες, που θα αφήσουν σε κάθε συνεργάτη τις καλύτερες εντυπώσεις. Στα πλαίσια αυτά, το Istion Club δεν θα μπορούσε παρά να εναρμονιστεί πλήρως με τα διεθνή πρότυπα του επαγγελματικού τουρισμού, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους εταιρική εκδήλωση.

Μέσα στο πολυτελές θέρετρο υπάρχουν κατάλληλα διαμορφωμένες και με τον απαιτούμενο εξοπλισμό αίθουσες, στις οποίες μπορούν να διοργανωθούν ποικίλες επαγγελματικές εκδηλώσεις όπως meetings, παρουσιάσεις, συνέδρια και σεμινάρια. Ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματά τους, μάλιστα, είναι ότι οι συνεδριακές αυτές αίθουσες προσαρμόζονται σε ευέλικτα σχήματα, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή ομάδα στελεχών έως και 700 άτομα.

Και, φυσικά, είναι πλήρως εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και, μεταξύ άλλων, διαθέτουν video projectors, οθόνες, flip charts, μικροφωνικές εγκαταστάσεις και δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Όλες οι επαγγελματικές υπηρεσίες συνοδεύονται από επιπλέον προϊόντα προστιθέμενης αξίας, που σίγουρα θα κάνει την εταιρική εκδήλωση πιο αποδοτική αφού συνδυάζεται με όλες τις ανέσεις ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου 5 αστέρων. Από τις εκλεπτυσμένες γεύσεις των εστιατορίων Thalatta, Inias και Al Mare, τα cocktails στο μπαρ Eros, και την εκτόνωση μέσω πληθώρας αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι τη χαλάρωση και το αίσθημα ευεξίας ύστερα από μια επίσκεψη στο κέντρο Spa Milfey, ένα είναι βέβαιο. Στο Istion Club ο επαγγελματικός τουρισμός είναι κάτι παραπάνω από ανάγκη? αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία απαραίτητης πολυτέλειας!

“Στο Istion Club έχουμε βάλει στόχο να προσφέρουμε σε όλους τους επαγγελματίες την ποιότητα και την άρτια οργάνωση, που θεωρούνται πλέον προαπαιτούμενα στοιχεία για κάθε εταιρική εκδήλωση σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές”, εξηγεί ο πρόεδρος του Ομίλου Portes Hotels, κ. Γεράσιμος Μπακογιάννης, καταδεικνύοντας την εξελιγμένη αυτή προσέγγιση στο θεσμό του επαγγελματικού τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024