Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Lufthansa ενημερώνει για το περιβάλλον κατά τη διάρκεια της πτήσης
Με το βλέμμα στραμμένο στο περιβάλλον

Η Lufthansa ενημερώνει για το περιβάλλον κατά τη διάρκεια της πτήσης

Το φυλλάδιο “Υπευθυνότητα – περιβαλλοντική μέριμνα στη Lufthansa” ενημερώνει τους επιβάτες σε όλες τις πτήσεις της Lufthansa για στοιχεία, επιτεύγματα και μέτρα που περιλαμβάνονται στα πλαίσια περιβαλλοντικής μέριμνας της εταιρείας. […]

Το φυλλάδιο “Υπευθυνότητα – περιβαλλοντική μέριμνα στη Lufthansa” ενημερώνει τους επιβάτες σε όλες τις πτήσεις της Lufthansa<...> για στοιχεία, επιτεύγματα και μέτρα που περιλαμβάνονται στα πλαίσια περιβαλλοντικής μέριμνας της εταιρείας.

Με αυτό το φυλλάδιο, η Lufthansa τονίζει τις εκτεταμένες δράσεις της πριν το 15ο Συνέδριο του ΟΗΕ για το Κλίμα, που θα πραγματοποιηθεί 7 με 18 Δεκεμβρίου 2009, και τα προγράμματα περιβαλλοντικής μέριμνας της διεθνούς ένωσης αερομεταφορών ΙΑΤΑ. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα κριτήρια που ενδιαφέρουν τη Lufthansa για εναλλακτικά καύσιμα. Ο στόχος είναι να γίνει πρόσμιξη 10% συνθετικού καύσιμου με παραδοσιακή κηροζίνη μέχρι το 2020. Το πλήρες αυτό ενημερωτικό εγχειρίδιο με τις πιο σημαντικές πτυχές της περιβαλλοντικής διαχείρισης θα διατίθεται στα stands διάθεσης καρτών εντός αεροσκαφών της Lufthansa μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2010.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024