Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίσκεψη του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου στην Τουρκία
Επιχειρηματικό forum στην Mugla στο τέλος Μαρτίου 2010

Επίσκεψη του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου στην Τουρκία

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο–Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Κουτσίκος, με μέλη του Δ.Σ. πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, όπου συζήτησαν νέες δραστηριότητες των δύο χωρών που θα γίνουν εντός του 2010. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συνεδρίου για τον τουρισμό στην…

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο–Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Κουτσίκος, με<…> μέλη του Δ.Σ. πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, όπου συζήτησαν νέες δραστηριότητες των δύο χωρών, που θα γίνουν εντός του 2010. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συνεδρίου για τον τουρισμό στην περιοχή της Mugla της Τουρκίας στο τέλος Μαρτίου του 2010. Τα Επιμελητήρια στα οποία πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη ήταν: το Εμπορικό Επιμελητήριο της Manisa, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Aydin, το Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Aydin, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Mugla, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Marmaris, το Ναυτικό Επιμελητήριο του Marmaris, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Fetiye, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Milas.

Η πολιτική ηγεσία της περιοχής του Αιγαίου, με την οποία συναντήθηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Ελληνο–Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, και υπό την αιγίδα του οποίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο, διαβεβαίωσε ότι θα το στηρίξει σε όλα τα επίπεδα.

Η πρόταση του Επιμελητηρίου είναι η δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων δύο εβδομάδων στην Ελλάδα και στην Τουρκία έτσι ώστε αφΆενός το κόστος του τουρίστα να μειωθεί και αφΆετέρου να έχει τη δυνατότητα περισσοτέρων ημερών διακοπών. Το ανωτέρω Συνέδριο θα παρακολουθήσουν τουριστικοί φορείς από την Ελλάδα και την Τουρκία με σκοπό τη συνεργασία τους.

Στα πλαίσια του ανωτέρω forum προγραμματίζεται έκθεση προϊόντων στις κατηγορίες των προμηθευτών ξενοδοχειακού εξοπλισμού, τουριστικών γραφείων, ξενοδοχείων και ευρύτερα στον τουριστικό τομέα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024