Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΣυμμετοχή της P.A.P Corp. σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα μαγειρικής
Healthful Flavors of Europe στην Ιρλανδία

Συμμετοχή της P.A.P Corp. σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα μαγειρικής

Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, η HOTELIA, η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της ξενοδοχειακής οικογένειας P.A.P Corp., ταξίδεψε στην μαγευτική Ιρλανδία για να πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Healthful flavors of […]

Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, η HOTELIA, η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της ξενοδοχειακής οικογένειας<...> P.A.P Corp., ταξίδεψε στην μαγευτική Ιρλανδία για να πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Healthful flavors of Europe”.

Σπουδαστές και Καθηγητές της HOTELIA ξεναγήθηκαν στους χώρους της τουριστικής σχολής South West College, προετοίμασαν, μαγείρεψαν και με άμιλλα διαγωνίστηκαν με τα υπόλοιπα μέλη του προγράμματος, που σκοπό έχει την σύνταξη του Ευρωπαϊκού Ημερολογίου της υγιεινής Διατροφής. Η εβδομάδα πέρασε ευχάριστα και λόγω της Ιρλανδικής Φιλοξενίας, αλλά και των πολλών γευστικών εμπειριών, που συμπεριλάμβαναν φυσικά και αρκετή ιρλανδική μπύρα και ουίσκι. Ο επόμενος γευστικός σταθμός της HOTELIA θα είναι το Φεβρουάριο στη Ρουμανία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024