Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δυο νέες καμπίνες, η Voyageur και η Premium

Νέο προϊόν της Air France στις ευρωπαϊκές πτήσεις

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Δεκέμβριος 2009, 00:00

Η γενική διευθύντρια της Air France KLM Ελλάδος & Κύπρου, κα Hester Bruijninckx,<...>

ο εμπορικός διευθυντής της Air France KLM Ελλάδος & Κύπρου κ. Αντώνιος Ροσσολάτος και ο διευθυντής Πωλήσεων της Air France KLM Ελλάδος κ. Γεώργιος Ζέρμας παραχώρησαν πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου το νέο προϊόν της Air France στης Ευρωπαϊκές πτήσεις, παρουσία δημοσιογράφων, ταξιδιωτικών πρακτορείων και εκπρωσόπων επιχειρήσεων και πελατών.

“Από την 1η Απριλίου 2010, στο δικτύο των μεσαίων αποστάσεων, η Air France θα προσφέρει νέες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών της που αναζητούν περισσότερη ευκολία και ευελιξία σε πιο προσιτές τιμές”, υπογράμμισε η κα Bruijninckx.

Ο κ. Ροσσολάτος δήλωσε πως η εταιρία θα προσφέρει δυο ξεχωριστές καμπίνες, τη `Voyageur` και την `Premium`, διατηρώντας το επίπεδο των υπηρεσιών της και ότι οι υπηρεσίες της Air France δεν θα είναι αυτές των εταιρειών χαμηλού κόστους. “Η Premium καλύπτει τις ανάγκες των πελατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και που επιθυμούν περισσότερες υπηρεσίες και ευελιξία, αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση χρόνου σε πιο προσιτές τιμές”, σημείωσε ο εμπορικός διευθυντής της Air France KLM Ελλάδος & Κύπρου.

Οι πελάτες της  Premium έχουν την επιλογή ανάμεσα σε δύο προϊόντα: την Premium Eco για όσουν αναζητούν μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα στην καλύτερη τιμή και την Premium Business για όσους επιθυμούν περισσότερη άνεση και διακριτικότητα.

  • Οι τιμές της Premium Eco μειώνονται κατά μέσο όρο 20% σε σχέση με εκείνες της Tempo Challenge, και οι τιμές της Premium Business είναι επίσης χαμηλότερες από τις τρέχουσες τιμές της Business.
  • Όλα τα εισιτήρια Premium τροποποιούνται ή ακυρώνονται χωρίς επιβάρυνση.
  • Κατά την κράτηση, οι πελάτες της Premium Business μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους.
  • Στο αεροδρόμιο, για τον ελέγχο των εισιτηρίων, όλοι οι πελάτες της Premium επωφελούνται από μία ειδικά αφιερωμένη γι΄αυτούς ζώνη.
  • Στο αεροσκάφος, ταξιδεύουν στο μπροστινό μέρος και τα γεύματα έχουν αναβαθμιστεί τόσο στην παρουσίασή τους όσο και στο περιεχόμενο. Οι πελάτες της Premium Business απολαμβάνουν ένα μεγαλύτερο κάθισμα με πάντα ελεύθερη τη θέση δίπλα τους.

Η Voyageur απευθύνεται στους πελάτες που αναζητούν την  “ουσία” της Air France σε ένα απλούστερο και φθηνότερο προϊόν :

δωρεάν μεταφορά αποσκευών έως 23 κιλά αντί για 20 κιλά σήμερα, επιλογή εφημερίδων, γεύματα προσαρμοσμένα στη διάρκεια της πτήσης και ειδικά σημεία εξυπηρέτησης για τους πελάτες που χρειάζονται βοήθεια. Κατά την κράτηση, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν χωρίς επιβάρυνση θέση δίπλα σε παράθυρο ή στο διάδρομο, και λαμβάνουν αυτόματα την κάρτα επιβίβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, ανεξαρτήτως θέσης, όλοι οι επιβάτες συνεχίζουν να κερδίζουν μίλια μεσα από το πρόγραμμα επιβραβεύσεως Flying Blue και επωφελούνται από ένα ευρύ δίκτυο προορισμών και πτήσεων χάρη στο κομβικό αεροδρόμιο Paris - Charles de Gaulle.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top