Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δημοπρασία της Διεθνούς Ένωσης Συνεδρίων ICCA στη Φλωρεντία

Η AC&C International στηρίζει το εκπαιδευτικό έργο της ICCA

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Δεκέμβριος 2009, 00:00

Για μια ακόμη φορά, η δημοφιλής δημοπρασία της Διεθνούς Ένωσης Συνεδρίων ICCA (International Congress & Convention<...>

Association) “ICCA Silent Auction” πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου της ICCA που φέτος έλαβε χώρα στη Φλωρεντία, στις 7-11 Νοεμβρίου 2009.

Η εν λόγω δημοπρασία αποτελεί σημαντικό τμήμα της προσπάθειας της ICCA για τη συγκέντρωση πόρων με στόχο την προώθηση και ανάπτυξη εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών για τους νέους επαγγελματίες του χώρου της βιομηχανίας των συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Το 48ο Ετήσιο Συνέδριο της ICCA, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχής 1.000 περίπου συμμετεχόντων από 71 χώρες, αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών πόρων της Διεθνούς Ένωσης. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 14.500€ από τη δημοπράτηση των δώρων που προσέφερε τόσο η ICCA όσο και τα μέλη της από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πακέτων διαμονής, δωρεάν συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις της ICCA αλλά και πρωτότυπα αντικείμενα.

H AC&C International, μέλος του ομίλου εταιρειών C&C International και πρωτοπόρος εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων  στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανέλαβε σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου της ICCA.

Συνεπής στη φιλοσοφία της για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών που αφορούν στους επαγγελματίες της οργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων, η AC&C International συμμετείχε στη δημοπρασία της ICCA, προσφέροντας δύο ελκυστικά πακέτα διαμονής, με την ευγενική χορηγία δύο συνεργατών της: της αλυσίδας ξενοδοχείων Nafplia Luxury Hotels και του συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top