Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥποστήριξη της ξενοδοχειακής αγοράς από τη SoftOne
120 εγκαταστάσεις της εφαρμογής σε εταιρείες του κλάδου

Υποστήριξη της ξενοδοχειακής αγοράς από τη SoftOne

Το νευραλγικό κλάδο του τουρισμού και πιο συγκεκριμένα την ξενοδοχειακή αγορά υποστηρίζει η SoftOne, με ειδική εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί βάσει των εξειδικευμένων αναγκών της και των ιδιαίτερων απαιτήσεων της. […]

Το νευραλγικό κλάδο του τουρισμού και πιο συγκεκριμένα την ξενοδοχειακή αγορά υποστηρίζει η SoftOne, με ειδική εφαρμογή που<...> έχει αναπτυχθεί βάσει των εξειδικευμένων αναγκών της και των ιδιαίτερων απαιτήσεων της. Η εφαρμογή διαθέτει υψηλό βαθμό επεκτασιμότητας, ώστε να ανταποκρίνεται και να υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις τόσο μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων, όσο και μονάδων σε όλη την Ελλάδα.

Η εξειδικευμένη εφαρμογή Soft1 Hospitality Business Solution διαθέτει μέχρι σήμερα 120 εγκαταστάσεις. Έχοντας ως βάση το διεθνές πρότυπο Uniform System of Accounts for the Lodging Industry (USALI) επιτυγχάνεται η απεικόνιση των εσόδων και εξόδων (P&L) ανά επιχειρησιακή μονάδα (Business Unit) καθοδηγώντας την εμπορική δραστηριότητα και τις επιχειρηματικές αποφάσεις με αναλυτικά δεδομένα και αποτελέσματα. Παράλληλα, με αυτοματισμούς, προτεινόμενες επιλογές, τυποποίηση διαδικασιών, έλεγχο τιμών και εκτυπώσεις ελέγχου, η ξενοδοχειακή επιχείρηση αξιοποιεί την τεχνολογία για ταχύτατη εκτέλεση των εργασιών, απόλυτη διαφάνεια και ενημέρωση της διοίκησης. Με χρήση σύγχρονων εργαλείων διαχείρισης της πληροφορίας και επιχειρηματικής ευφυίας, η εφαρμογή συμβάλλει στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων εκ μέρους της διοίκησης.

Επιπλέον των παραπάνω δυνατοτήτων, όλες οι back office δραστηριότητες των κεντρικών μονάδων και των μεμονωμένων ξενοδοχείων καλύπτονται διεξοδικά και εύχρηστα με online επικοινωνία μεταξύ τους. Τέλος, η εφαρμογή περιλαμβάνει διαχείριση μισθοδοσίας προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των ξενοδοχειακών μονάδων και συνδέεται με απόλυτα ευέλικτο τρόπο με λύσεις front office.

Η λύση της SoftOne αντιπροσωπεύει μια εφαρμογή τεχνολογικά άρτια και επιχειρηματικά τεκμηριωμένη. Στους ξενοδοχειακούς Ομίλους που πανελλαδικά αξιοποιούν τις λύσεις της SoftOne συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Ο Όμιλος AQUILLA (Elounda Village Hotels, Atlantis Hotel καθώς και τα ξενοδοχεία Rithymna Beach, Porto Rethymno), ο Όμιλος ΜΕΤΑΞΑ (Ξενοδοχεία Creta Maris, Terra Maris, Moevenpick Crete), ξενοδοχεία του Ομίλου ΧΑΝΔΡΗΣ (Ξενοδοχεία Corfu & Dassia Chandris, The Met Hotel, Chios Chandris, κ.λπ.), Lindos Princess, Hersonissos Group Hotels, Saint Christopher, κ.ά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024