Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑυξάνονται οι συμμετοχές στο 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά
Συμμετοχή της Νομαρχίας Χανίων

Αυξάνονται οι συμμετοχές στο 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η διακαδικασία συμμετοχών στο 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά, που θα διεξαχθεί 1-5 Φεβρουαρίου 2010, υπό τη διοργάνωση των εταιρειών Stand By και DTS Travel Limited και σε συνεργασία με το TravelDailyNews. Το Roadshow…

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η διακαδικασία συμμετοχών στο 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά, που θα διεξαχθεί<...> 1-5 Φεβρουαρίου 2010, υπό τη διοργάνωση των εταιρειών Stand By και DTS Travel Limited και σε συνεργασία με το TravelDailyNews. Το Roadshow θα πραγματοποιηθεί στις τρεις Σκανδιναβικές Χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ενδιαφέροντος τόσο από την πρωτεύουσα όσο και από φορείς της περιφέρειας είναι η συμμετοχή της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Νομού Χανίων, η οποία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι “πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός που σκοπό έχει την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού, δεδομένου ότι οι Σκανδιναβοί αποτελούν τους βασικούς επισκέπτες των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα”.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη: “Θεωρώντας ότι η προσπάθεια αυτή θα αποφέρει οφέλη για την τοπική οικονομία, καλούμε όλους τους ενδιαφερομένους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, απευθυνόμενοι στους συλλόγους των τουριστικών φορέων που ανήκουν. Δηλώσεις ενδιαφέροντος των επιχειρηματιών που επιθυμούν τη συμμετοχή τους θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 16/12/09 και ώρα 14:00 στα γραφεία των συλλόγων τους”.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι δηλώσεις γίνονται δεκτές και στο TravelDailyNews.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024