Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ολοκλρώθηκε η πρώτη οδική σύνδεση Ελλάδας - Βουλγαρίας μέσω Ξάνθης

Νέα τουριστική δίοδος Ξάνθης - Φιλιππούπολης

Τατιάνα Ρόκου - 18 December 2009, 00:00

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της πρώτης οδικής σύνδεσης της Ελλάδας με τη Βουλγαρία μέσω Ξάνθης. Το ταξίδι από την Ξάνθη στη Φιλιππούπολη (ή αντιστρόφως) θα διαρκεί μόνο τρεις ώρες μέσω της νέας οδικής σύνδεσης Ελλάδας - Βουλγαρίας, που μειώνει το χρόνο αυτού του...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της πρώτης οδικής σύνδεσης της Ελλάδας με τη Βουλγαρία μέσω Ξάνθης. Το ταξίδι από την<...>

Ξάνθη στη Φιλιππούπολη (ή αντιστρόφως) θα διαρκεί μόνο τρεις ώρες μέσω της νέας οδικής σύνδεσης Ελλάδας - Βουλγαρίας, που μειώνει το χρόνο αυτού του ταξιδιού στο μισό. Απομένουν η δεύτερη ασφαλτόστρωση και η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας που θα γίνουν το αργότερο μέσα σε δύο μήνες.

”Ο δρόμος είναι τουριστικός. Δεν είναι εμπορικός καθώς αυτή η λειτουργία δεν επιτρέπεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του» δήλωσε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο νομάρχης Ξάνθης, κ. Γιώργος Παυλίδης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον νέο μεθοριακό σταθμό Aγιος Κωνσταντίνος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Υπογράμμισε ότι η νέα αυτή οδική σύνδεση αναμένεται να τονώσει την τουριστική κίνηση στην περιοχή.

Στο εξής, οι τοπικές αρχές αναμένουν την τυπική υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των δύο κυβερνήσεων για τη λειτουργία του μεθοριακού σταθμού και ζητούν να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες προς όφελος της οικονομίας ολόκληρης της βορειοανατολικής Ελλάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top