Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ ΕΟΤ στις φημισμένες Γκαλερί Λαφαγιέτ του Παρισιού
Προβολή της Ελλάδας, ως πολυτελούς προορισμού

Ο ΕΟΤ στις φημισμένες Γκαλερί Λαφαγιέτ του Παρισιού

Για πρώτη φορά, η Ελλάδα και ο EOT ήταν ο πρώτος από τους εκλεκτούς δωροθέτες των Γκαλερί Λαφαγιέτ, στο ετήσιο VIP soirree privee, που διοργανώνουν κάθε χρόνο για τα διακεκριμένα […]

Για πρώτη φορά, η Ελλάδα και ο EOT ήταν ο πρώτος από τους εκλεκτούς δωροθέτες των Γκαλερί Λαφαγιέτ,<...> στο ετήσιο VIP soirree privee, που διοργανώνουν κάθε χρόνο για τα διακεκριμένα μέλη του club τους. Το μεγάλο δώρο ήταν ένα ταξίδι 10 ημερών στην Κρήτη.

Οι Γκαλερί Λαφαγιέτ είναι το κορυφαίο πολυκατάστημα του Παρισιού, ένα σύμβολο πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, που απολαμβάνει παγκόσμια φήμη. Διαθέτουν ιδανικούς χώρους και εγκαταστάσεις για concept events και κάθε διοργάνωσή τους αποτελεί σημαντικό γεγονός για το Παρίσι. Η επισκεψιμότητά τους υπολογίζεται σε 100.000 επισκέπτες κατά μέσο όρο την ημέρα. Το VIP soirree privee διοργανώνεται κάθε χρόνο την 1η Δεκέμβρη και σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη του club να κάνουν τις αγορές τους πριβέ, σε ατμόσφαιρα πρεμιέρας.

Σε αυτό το προνομιακό κοινό προβλήθηκε η Ελλάδα ως πολυτελής ταξιδιωτικός προορισμός. Ένας προορισμός που πληροί όλες τις προϋποθέσεις σε θέματα εγκαταστάσεων, υπηρεσιών και εξειδικευμένου προσωπικού, έχοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της φυσικής ομορφιάς. Ένας προορισμός που προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε είδους δραστηριότητα, είτε πρόκειται για χειμερινές, είτε για καλοκαιρινές διακοπές.

Ο ΕΟΤ ήταν ο πρώτος δωροθέτης, που προσέφερε το μεγάλο δώρο του soirree, ένα ταξίδι στην Κρήτη δέκα ημερών για τέσσερα άτομα σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Το μεγάλο δώρο παρέδωσε ο διευθυντής του ΕΟΤ Γαλλίας κ. Θεόδωρος Χαρτοματσίδης στην τυχερή νικήτρια. Στη σύντομη ομιλία του κ. Χαρτοματσίδη, που ήταν αφιερωμένη στον ελληνικό τουρισμό και πολιτισμό, το κοινό ανταποκρίθηκε με θερμό χειροκρότημα.

Στη βραδιά παραβρέθηκε ο διευθυντής του ΕΟΤ Γαλλίας κ. Θεόδωρος Χαρτοματσίδης και εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού η κα Ανθή Τσόλια. Επίσης, παραβρέθηκαν στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας και διακεκριμένοι Έλληνες του εξωτερικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024