Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μεγάλες απώλειες σε θέσεις εργασίας στον τουρισμό στη Μεγάλη Βρετανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Απρίλιος 2001, 00:00

O πρόεδρος του English Tourism Council, ETC<.>, προειδοποίησε τους εργαζόμενους της Μεγάλης Βρετανίας στον τουριστικό τομέα, για την πιθανότητα να χαθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα<...> 150.000 θέσεις εργασίας, λόγω τους αφθώδους πυρετού που έχει πλήξει την χώρα. Ο πρόεδρος της British Hospitality Association, BHA<.>

, ανακοίνωσε επίσης ότι στα ξενοδοχεία έχουν ήδη χαθεί χιλιάδες θέσεις εργασίας, ενώ η κ. Mary Lynch, διευθύνουσα σύμβουλος του ETC, δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα, το πρώτο κύμα ανεργίας θα ξεσπάσει στο τέλος Μαΐου, ενώ το δεύτερο θα ξεσπάσει τον Σεπτέμβριο.

Ο κ. Bob Cotton, διευθύνων σύμβουλος της ΒΗΑ, δήλωσε ότι το 80% των ξενοδοχείων δεν θα ξαναπροσλάβουν προσωπικό για το καλοκαίρι, ενώ το 20% έχει αρχίσει να διώχνει τους υπαλλήλους ολικής απασχόλησης. Η κ. Lynch, μίλησε για πολύ μεγάλες αλλαγές στην τουριστική βιομηχανία, δίνοντας έμφαση στην πιθανότητα οι μεγάλες επιχειρήσεις να ψάχνουν σε λίγο καιρό να αγοράσουν τις μικρότερες και πιο αδύναμες που θα βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top