Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜεγάλες απώλειες σε θέσεις εργασίας στον τουρισμό στη Μεγάλη Βρετανία

Μεγάλες απώλειες σε θέσεις εργασίας στον τουρισμό στη Μεγάλη Βρετανία

O πρόεδρος του English Tourism Council, ETC, προειδοποίησε τους εργαζόμενους της Μεγάλης Βρετανίας στον τουριστικό τομέα, για την πιθανότητα να χαθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 150.000 θέσεις εργασίας, λόγω […]

O πρόεδρος του English Tourism Council, ETC<.>, προειδοποίησε τους εργαζόμενους της Μεγάλης Βρετανίας στον τουριστικό τομέα, για την πιθανότητα να χαθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα<...> 150.000 θέσεις εργασίας, λόγω τους αφθώδους πυρετού που έχει πλήξει την χώρα. Ο πρόεδρος της British Hospitality Association, BHA<.>, ανακοίνωσε επίσης ότι στα ξενοδοχεία έχουν ήδη χαθεί χιλιάδες θέσεις εργασίας, ενώ η κ. Mary Lynch, διευθύνουσα σύμβουλος του ETC, δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα, το πρώτο κύμα ανεργίας θα ξεσπάσει στο τέλος Μαΐου, ενώ το δεύτερο θα ξεσπάσει τον Σεπτέμβριο.

Ο κ. Bob Cotton, διευθύνων σύμβουλος της ΒΗΑ, δήλωσε ότι το 80% των ξενοδοχείων δεν θα ξαναπροσλάβουν προσωπικό για το καλοκαίρι, ενώ το 20% έχει αρχίσει να διώχνει τους υπαλλήλους ολικής απασχόλησης. Η κ. Lynch, μίλησε για πολύ μεγάλες αλλαγές στην τουριστική βιομηχανία, δίνοντας έμφαση στην πιθανότητα οι μεγάλες επιχειρήσεις να ψάχνουν σε λίγο καιρό να αγοράσουν τις μικρότερες και πιο αδύναμες που θα βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024