Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟδηγός για την παράκαμψη των Τεμπών
Εσωτερική διαδρομή προς Αθήνα, παραθαλάσσια προς Θεσσαλονίκη

Οδηγός για την παράκαμψη των Τεμπών

Τετρακόσιοι αστυνομικοί σε Λάρισα, Πιερία και Κοζάνη, 10 γερανοφόρα οχήματα, 20 εκχιονιστικά, 6 πυροσβεστικά και 6 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ έχουν τεθεί σε επιφυλακή για την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου της παράκαμψης των Τεμπών.

Τετρακόσιοι αστυνομικοί σε Λάρισα, Πιερία και Κοζάνη, 10 γερανοφόρα οχήματα, 20 εκχιονιστικά<...>, 6 πυροσβεστικά και 6 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ έχουν τεθεί σε επιφυλακή για την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου της παράκαμψης των Τεμπών. Στόχος της Τροχαίας, η ασφαλής διέλευση οδηγών και επιβατών από τις παρακαμπτήριες οδούς, με διαχωρισμό των Ι.Χ. αυτοκινήτων από τα φορτηγά και διοχέτευση του ρεύματος ανόδου σε διαφορετική διαδρομή από αυτό της καθόδου.

Συγκεκριμένα, το ρεύμα καθόδου των Ι.Χ. προς Αθήνα θα διέρχεται από την «εσωτερική» παρακαμπτήριο, ενώ εκείνο της ανόδου των Ι.Χ. προς Θεσσαλονίκη από την παραθαλάσσια παρακαμπτήριο. Οσο για τα φορτηγά, θα ακολουθούν μεγαλύτερες διαδρομές μέσω Εθνικής και Εγνατίας.

Οι εναλλακτικές διαδρομές, όμως, δεν είναι μόνο ταλαιπωρία. Δίνουν την ευκαιρία της γνωριμίας με μια άλλη, άγνωστη Ελλάδα και μπορούν να μετατρέψουν το δύσκολο ταξίδι σε ένα ελκυστικό οδοιπορικό. Ενισχυμένα με περισσότερα βαγόνια θα είναι και τα τρένα του ΟΣΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024