Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εσωτερική διαδρομή προς Αθήνα, παραθαλάσσια προς Θεσσαλονίκη

Οδηγός για την παράκαμψη των Τεμπών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Δεκέμβριος 2009, 00:00

Τετρακόσιοι αστυνομικοί σε Λάρισα, Πιερία και Κοζάνη, 10 γερανοφόρα οχήματα, 20 εκχιονιστικά, 6 πυροσβεστικά και 6 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ έχουν τεθεί σε επιφυλακή για την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου της παράκαμψης των Τεμπών.

Τετρακόσιοι αστυνομικοί σε Λάρισα, Πιερία και Κοζάνη, 10 γερανοφόρα οχήματα, 20 εκχιονιστικά<...>

, 6 πυροσβεστικά και 6 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ έχουν τεθεί σε επιφυλακή για την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου της παράκαμψης των Τεμπών. Στόχος της Τροχαίας, η ασφαλής διέλευση οδηγών και επιβατών από τις παρακαμπτήριες οδούς, με διαχωρισμό των Ι.Χ. αυτοκινήτων από τα φορτηγά και διοχέτευση του ρεύματος ανόδου σε διαφορετική διαδρομή από αυτό της καθόδου.

Συγκεκριμένα, το ρεύμα καθόδου των Ι.Χ. προς Αθήνα θα διέρχεται από την «εσωτερική» παρακαμπτήριο, ενώ εκείνο της ανόδου των Ι.Χ. προς Θεσσαλονίκη από την παραθαλάσσια παρακαμπτήριο. Οσο για τα φορτηγά, θα ακολουθούν μεγαλύτερες διαδρομές μέσω Εθνικής και Εγνατίας.

Οι εναλλακτικές διαδρομές, όμως, δεν είναι μόνο ταλαιπωρία. Δίνουν την ευκαιρία της γνωριμίας με μια άλλη, άγνωστη Ελλάδα και μπορούν να μετατρέψουν το δύσκολο ταξίδι σε ένα ελκυστικό οδοιπορικό. Ενισχυμένα με περισσότερα βαγόνια θα είναι και τα τρένα του ΟΣΕ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top