Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟι 10 Καλύτεροι Προορισμοί για την Παραμονή του 2010
Η λίστα του sunshine.co.uk για τους 10 πιο εορταστικούς προορισμούς

Οι 10 Καλύτεροι Προορισμοί για την Παραμονή του 2010

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο online ανεξάρτητο τουριστικό πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου, sunshine.co.uk κυκλοφόρησε μια λίστα με τους δέκα κορυφαίοι ταξιδιωτικούς προορισμούς για να γιορτάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο κατάλογος […]

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο online ανεξάρτητο τουριστικό πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου, sunshine.co.uk κυκλοφόρησε μια<...> λίστα με τους δέκα κορυφαίοι ταξιδιωτικούς προορισμούς για να γιορτάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο κατάλογος περιλαμβάνει δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Νέα Υόρκη -ή πιο συγκεκριμένα η Times Square, αλλά και τοποθεσίες που δεν έχουν εκτιμηθεί αρκετά για τις γιορτές, όπως ο Νιαγάρας στον Καναδά και το Κέιπ Τάουν.

Οι δέκα κορυφαίοι ταξιδιωτικούς προορισμούς για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι:

1. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ- Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται φιλοξενεί μία από τις καλύτερα εροταζόμενες Παραμονές Πρωτοχρονιάς στον κόσμο. Η Times Square είναι το κατάλληλο σημείο, όπου περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώνονται εκεί.

2. Σύδνεϋ, Αυστραλία – Όπως οι περισσότεροι προορισμοί σε ολόκληρο τον κόσμο, το Σίδνεϊ γιορτάζει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έντονα, με άφθονα πυροτεχνήματα πάνω από το λιμάνι στις 9 το βράδυ και πάλι τα μεσάνυχτα. Τα συγκεκριμένα πυροτεχνήματα είναι αυτά που βλέπουν οι περισσότεροι άνθρωποι διεθνώς, ενώ διοργανώνονται υπάρχουν κοκτέιλ πάρτυ και κρουαζιέρες στο Sydney Hour για εορτασνμό με στυλ.

3. Λονδίνο, Βρετανία – Οι εορταστικές κρουαζιέρες στον Τάμεση την Παραμονή της πρωτοχρονιάς είναι πολύ δημοφιλείς σε όσους γιορτάζουν στο Λονδίνο, ενώ κόσμος συγκεντρώνεται στο London Eye για να παρακολουθήσει τα τεράστια πυροτεχνήματα καθώς περιμένει το Big Ben να χτυπήσει τα μεσάνυχτα.

4. Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία – Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Βραζιλία σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη των θερινών διακοπών, έτσι είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για λίγο χειμωνιάτικο ήλιο. Η παραλία της Κόπα Καμπάνα θεωρείται από πολλούς ως μία από τις καλύτερες τοποθεσίες για πυροτεχνήματα στον κόσμο.

5. Παρίσι, Γαλλία – Η πόλη των φώτων γίνεται λίγο πιο λαμπερή όταν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα σκάνε πάνω από τον Πύργο του Aιφελ τα μεσάνυχτα. Οι εορτασμοί φτάνουν από επίσημους χορούς και δεξιώσεις εώς ήσυχα δείπνα με φίλους, την οικογένεια και ένα ποτήρι σαμπάνια.

6. Εδιμβούργο, Σκωτία – Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Εδιμβούργο φιλοξενεί το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτυ στην Ευρώπη. Και ενώ οι περισσότερες πόλεις γιορτάζουν για μία μόνο νύχτα, οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Σκωτία διαρκούν τέσσερις μέρες, με πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

7. κέιπ Τάουν, Ν. Αφρική – Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κέιπ Τάουν μπορεί να εορταστεί με σκηνικό το Table Mountain και τον Ατλαντικό Ωκεανό, και τα πολλά πάρτυ στα ρετιρέ των ουρανοξυστών και στα μπαρ προσελκύουν αρκετούς κάθε χρόνο. Μεταμφιεσμένοι χορευτές, ζωγραφισμένα πρόσωπα, πυροτεχνήματα και οργανοπαίκτες banjo ολοκληρώνουν τους εορτασμούς.

8. Μπανγκόγκ, ταϊλάνδη – Η Ταϊλάνδη είναι ίσως η μόνη χώρα στον κόσμο που γιορτάζει το Νέο Έτος τρεις φορές: Μία φορά τον Ιανουάριο με το κινεζικό νέο έτος, πάλι τον Απρίλιο με το Νέο Έτος της Ταϊλάνδης και, τέλος, στα τέλη Δεκεμβρίου, όπως γίνεται στη Δύση και που δίνει την ευκαιρία για μια άλλη μια νύχτα εορτασμών στα πολλά κλαμπ και τα αριστοκρατικά μπαρ της πόλης.

9. Λας Βέγκας, ΗΠΑ – Πού υπάρχει καλύτερο μέρος για να ευχηθεί κανείς με ένα ποτήρι στο χέρι για τη νέα χρονιά από την πόλη όπου δε σταμτάει να γιορτάζει όλες τις εποχές του χρόνου; Το Λας Βέγκας είναι φημισμένο για τα καζίνο, τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα, αλλά και τα μαζικά πυροτεχνήματα της Παραμονή του Νέου Έτους, που φαντάζουν πολύ πιο πέρα από τα φώτα νέον.

10. Νιαγάρας, Καναδάς – Δεν υπάρχει καλύτερος λόγος για να γιορτάσει κανείς την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Νιαγάρα από το να ζήσει την εμπειρία της αληθινής ομορφιάς των πυροτεχνημάτων πάνω από τους διάσημους καταρράκτες. Το εντυπωσιακό θέαμα γίνεται στο Πάρκο Queen Victoria και αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς.

Ο Chris Brown, συνιδρυτής του Sunshine.co.uk, σχολίασε σχετικά με τη λίστα: “Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι αποκλείουν την πιθανότητα να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στο εξωτερικό, καθώς είναι πολύ κοντά στα Χριστούγεννα -αλλά εάν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, τότε όλοι θα έπρεπε να βιώνουν ένα τέτοιο ταξίδι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. η Νέα Υόρκη και το Σίδνεϋ είναι ίσως οι πιο ελκυστικοί προορισμοί για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος θα πρέπει να ψάχνει και για κρυμμένα ΄διαμάντια΄, όπως το Κέιπ Τάουν ή ο Νιαγάρας, τα οπο`ια είναι πραγματικά εντυπωσιακά μέρη για να αποχαιρετήσουμε τον παλιό χρόνο και να καλωσορίσουκμε τον καινούργιο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024