Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συμφωνία των Μινωϊκών Γραμμών με το ναυτιλιακό όμιλο Grimaldi

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Απρίλιος 2001, 00:00

Πρόσφατα οι ναυτιλιακή εταιρία 'Μινωϊκές Γραμμές<.>' προχώρησε σε συμφωνία με τον ιταλικό ναυτιλιακό όμιλο Grimaldi<.>, με στόχο<...>

την από κοινού εκμετάλλευση νέων δρομολογιακών γραμμών. Σε πρώτη φάση οι νέες γραμμές θα συνδέουν τη Δυτική Ιταλία με την Τυνησία και αργότερα τα γαλλικά λιμάνια της Μεσογείου.

Αυτό το βήμα των Μινωϊκών Γραμμών ανοίγει νέες προοπτικές στα σχέδια της εταιρίας να επεκτείνει τη δραστηριότητα της στον ευρωπαϊκό χώρο, πέραν των γραμμών της Αδριατικής, που ήδη δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία την τελευταία 20ετία. Σημαντικοί παράγοντες που διασφαλίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού - όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας - είναι η πολύ μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν τόσο οι Μινωϊκές Γραμμές, όσο και ο όμιλος εταιριών Grimaldi, αλλά και τα σημαντικά εμπορικά δίκτυα των δύο εταιριών.

Στις νέες γραμμές, που θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο, θα δρομολογηθούν σταδιακά δύο από τα νέα πλοία που κατασκευάζουν οι Μινωϊκές Γραμμές και τα οποία θα είναι από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα πλοία του κόσμου στο είδος τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top