Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ανοιχτές οι οδοί, με αλυσίδες δε η κυκλοφορία

Με προσοχή η κίνηση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Ιανουάριος 2010, 00:00

Με προσοχή γίνεται η κίνηση των οχημάτων προς τα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Στους 10 βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία νωρίς χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ με προσοχή πρέπει να γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα...

Με προσοχή γίνεται η κίνηση των οχημάτων προς τα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Στους<...>

10 βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία νωρίς χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ με προσοχή πρέπει να γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ανοιχτές είναι οι οδικές προσβάσεις από τον Aγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), με αλυσίδες να απαιτούνται μόνο στα 3 τελευταία χιλιόμετρα προς το χιονοδρομικό κέντρο. Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι από Βέροια και Νάουσα προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου.

Χωρίς προβλήματα γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο όρος Βέρμιο. Ομαλή είναι η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά στο νομό Σερρών, αλλά και στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό των Γρεβενών. Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων μέσω Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top