Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΧειμερινόςΜε προσοχή η κίνηση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας
Ανοιχτές οι οδοί, με αλυσίδες δε η κυκλοφορία

Με προσοχή η κίνηση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας

Με προσοχή γίνεται η κίνηση των οχημάτων προς τα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Στους 10 βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία νωρίς χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ με προσοχή πρέπει να γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα…

Με προσοχή γίνεται η κίνηση των οχημάτων προς τα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Στους<...> 10 βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία νωρίς χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ με προσοχή πρέπει να γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ανοιχτές είναι οι οδικές προσβάσεις από τον Aγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), με αλυσίδες να απαιτούνται μόνο στα 3 τελευταία χιλιόμετρα προς το χιονοδρομικό κέντρο. Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι από Βέροια και Νάουσα προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου.

Χωρίς προβλήματα γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο όρος Βέρμιο. Ομαλή είναι η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά στο νομό Σερρών, αλλά και στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό των Γρεβενών. Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων μέσω Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024