Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑκύρωση δρομολογίων της Eurostar λόγω κακοκαιρίας
Προβληματική η κυκλοφορία των συρμών

Ακύρωση δρομολογίων της Eurostar λόγω κακοκαιρίας

Η Eurostar ειδοποιεί τους επιβάτες για νέες ακυρώσεις δρομολογίων των συρμών της από και προς το Λονδίνο, εξαιτίας της παρατεταμένης κακοκαιρίας, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Σύμφωνα με το […]

Η Eurostar ειδοποιεί τους επιβάτες για νέες ακυρώσεις δρομολογίων των συρμών της από και προς το Λονδίνο,<...> εξαιτίας της παρατεταμένης κακοκαιρίας, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήδη μειωμένη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η κυκλοφορία των συρμών συνεχίστηκε να είναι προβληματική και χθες, λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων στην Αγγλία. Η ματαίωση δρομολογίων σκοπό είχε να αποτραπούν βλάβες και νέα παράλυση του δικτύου, όπως συνέβη προ τριών εβδομάδων. Η Eurostar συμβουλεύει τους επιβάτες να ακυρώσουν ή να μεταθέσουν χρονικά το ταξίδι τους για μία μεθύστερη ημερομηνία.

Επίσης και τα βρετανικά αεροδρόμια έχουν επηρεασθεί από τις κακές καιρικές συνθήκες, με 66 ακυρώσεις πτήσεων στο Heathrow την Κυριακή και άλλες 129 το Σάββατο, όπως ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο του αεροδρομίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024