Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πρόβαση σε πάνω από 73.000 ξενοδοχεία

Συνεργασία Booking.com με την Aegean Airlines

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιανουάριος 2010, 00:00

Η Aegean Airlines ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Booking.com, κορυφαία στην ευρωπαϊκή αγορά και την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη<...>

διαδικτυακή πύλη. Οι πελάτες της Aegean Airlines μπορούν να έχουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων της Booking.com, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 73.000 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 15.000 προορισμούς.

Η κεντρική σελίδα aegeanair.com προσφέρει απευθείας συνδέσεις με τη διαδικτυακή πύλη και τις μηχανές αναζήτησής της. Οι χρήστες του διαδικτύου που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Aegean Airlines μπορούν να κερδίσουν δύο μίλια για κάθε ευρώ που θα ξοδέψουν για κράτηση σε ξενοδοχείο, εφόσον συμμετέχουν στο πρόγραμμα Miles & Bonus της εταιρείας.

Η αναζήτηση με διαφορετικά κριτήρια, όπως ανά τοποθεσία, αστέρια και σχόλια πελατών δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να βρουν το ιδανικό για αυτούς ξενοδοχείο. Εμφανίζονται, επίσης, εναλλακτικά καταλύματα στην περιοχή. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους περιεκτικούς χάρτες στους οποίους εμφανίζονται τόσο το ξενοδοχείο, όσο και τα αξιοθέατα της περιοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν εκτός από διάσημες αλυσίδες ξενοδοχείων και μικρότερες, οικογενειακά διοικούμενες επιχειρήσεις ή design ξενοδοχεία. Οι επιλογές ποικίλουν από προσφορές για κρατήσεις τις τελευταίας στιγμής  μέχρι εποχιακές ευκαιρίες, προσφορές για πολυήμερες διαμονές σε διαμερίσματα και οικογενειακά καταλύματα.

“Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Booking.com ώστε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους περισσότερους από 1,5 εκατ. επισκέπτες της ιστοσελίδας μας μηνιαίως να αποκτήσουν μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Μέσα από τη συνεργασία αυτή, θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να επιλέγουν το κατάλυμά τους ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία όλου του κόσμου, βάσει της διαθεσιμότητάς τους αλλά και σε συνδυασμό με τις πιο συμφέρουσες τιμές. Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος Επιβράβευσης Miles & Bonus θα απολαμβάνουν ακόμη περισσότερων προνομίων καθώς θα κερδίζουν 2 μίλια για κάθε ένα ευρώ που θα ξοδέψουν για τη διαμονή τους, έπειτα από την online ξενοδοχειακή κράτηση μέσω του www.aegeanair.com, ενισχύοντας έτσι τη σχέση τους με την Aegean”, ανέφερε ο κ. Ηλίας Μανδρούκας, διευθυντής Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Προγραμμάτων Πιστότητας της Aegean Airlines.

Ο κ. Νίκος Σταθάτος, διευθυντής της Booking.com ανέφερε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που η Aegean Airlines επέλεξε τηv Booking.com ως τον ξενοδοχειακό της συνεργάτη και ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε  σημαντικά στην ικανοποίηση του πελάτη της κορυφαίας Ελληνικής αεροπορικής εταιρείας. Με δεδομένο τις μοναδικά ανταγωνιστικές τιμές, την περιεκτική ξενοδοχειακή βάση δεδομένων διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, και την ικανότητα να προσφέρουμε κρατήσεις τελευταίας στιγμής, η συνεργασία μας συνιστά ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους επιβάτες που επιλέγουν την Aegean Airlines.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top