Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Παγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ 2010

Τουριστική αναγέννηση και ποιοτική ανάπτυξη στην Κύπρο

Τατιάνα Ρόκου - 15 January 2010, 00:00

Σημαντικά πορίσματα και εισηγήσεις αναμένεται να προκύψουν για τις μελλοντικές προοπτικές του κυπριακού τουρισμού στα πλαίσια της διεξαγωγής<...>

του Παγκύπριου Τουριστικού Φόρουμ το οποίο διοργανώνουν ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) και η ΟΕΒ (Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων), την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, 2010 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Το Φόρουμ έχει θέμα ”Τουριστική Αναγέννηση και Ποιοτική Ανάπτυξη: Νέες Προκλήσεις, Νέοι Προσανατολισμοί και Νέες Στρατηγικές Προσεγγίσεις”.

Κύριος στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη και αναγνώριση της μεγάλης σημασίας για την αναπτυξιακή πορεία της κυπριακής οικονομίας που διαδραματίζει ο τουρισμός καθώς και της αναγκαιότητας υιοθέτησης εκσυγχρονιστικών αναπροσαρμογών στους θεσμούς, τις στρατηγικές και τις πολιτικές για τον τουρισμό, που να συνάδουν με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και προτιμήσεις των τουριστών και τον παγκοσμιοποιημένο ανταγωνισμό.

Στο συνέδριο θα κατατεθούν βαρύνουσας σημασίας εισηγήσεις από τον υπουργό Οικονομικών κ. Χαρίλαο Σταυράκη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εμπορικών Τραπεζών κ. Βάσο Σιαρλή, τον πρόεδρο του ΧΑΚ κ. Γιώργο Κουφάρη, καθώς και τους εμπειρογνώμονες της τουριστικής / ξενοδοχειακής βιομηχανίας κ. Γιαννάκη Αρχοντίδη, σύμβουλο του Ομίλου Εταιρειών Λανίτη και επίτιμο πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Γιώργο Γεωργιάδη, διευθύνοντα σύμβουλο της GMG & Associates, και κ. Aγγελο Λοΐζου, συνέταιρο – επικεφαλή του Τμήματος Υπηρεσιών Στήριξης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών της
PricewaterhouseCoopers και πρόεδρο του Διεθνούς Οργανισμού Συμβούλων Τουριστικής Ανάπτυξης (ISHC). Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με την συμμετοχή όλων των εισηγητών καθώς και υποβολή ερωτήσεων από τους συνέδρους.

Ο καθΆύλην αρμόδιος για τον Τουρισμό, υπουργός κ. Αντώνης Πασχαλίδης, θα χαιρετήσει τις εργασίες του Τουριστικού Φόρουμ και θα συμμετάσχει επίσης σε ανοικτή συζήτηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του συνεδρίου. Τις ανοικτές συζητήσεις θα συντονίσουν ο τέως υπουργός Οικονομικών κ. Χρίστος Μαυρέλλης και η σύμβουλος της ΟΕΒ για θέματα τουρισμού κα Φρύνη Μιχαήλ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top