Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαGATS Group of Companies: Εκδήλωση για την κοπή της πίττας

GATS Group of Companies: Εκδήλωση για την κοπή της πίττας

Την προηγούμενη Δευτέρα, ο τουριστικός οργανισμός GATS Group of Companies διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων Olympia Conference, η οποία βρίσκεται στα γραφεία του Ομίλου στον Aγιο Δημήτριο, με […]

Την προηγούμενη Δευτέρα, ο τουριστικός οργανισμός GATS Group of Companies διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα<...> συνεδριάσεων και εκδηλώσεων Olympia Conference, η οποία βρίσκεται στα γραφεία του Ομίλου στον Aγιο Δημήτριο, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου παράλληλα έγινε και ο αγιασμός.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν το νέο εκτελεστικό συμβούλιο του Ομίλου, σχεδόν όλα τα στελέχη και οι υπάλληλοι της εταιρείας, καθώς και αρκετοί καλεσμένοι, συνολικά περίπου 90 άτομα. Ακολούθησαν δηλώσεις και ευχές από τον εκτελεστικό πρόεδρο του Ομίλου κ. Ιωάννη Μούστο, το γενικό διευθυντή του Ομίλου κ. Στρατή Ελευθερίου, καθώς και από τον κ. Γιάννη Ευαγγέλου, σημαίνον πρόσωπο στα δρώμενα του ελληνικού τουρισμού. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση το “παρών” έδωσε και η εταιρεία Hotel Management, HC&I, η οποία αποτελεί μία νέα στρατηγική συνεργασία για τον Όμιλο GATS.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024