Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςNέα μορφή κρουαζιέρων με το Island Escape

Nέα μορφή κρουαζιέρων με το Island Escape

Η First Choice και η Royal Carribean International ανακοίνωσαν την νέα τους συνεργασία σε επίπεδο joint venture, για να συνλειτουργήσουν το κρουαζιερόπλοιο Island Escape. Το Island Escape είναι το πρώην […]

Η First Choice<.> και η Royal Carribean<.> International ανακοίνωσαν την νέα τους συνεργασία σε επίπεδο joint venture, για να<...> συνλειτουργήσουν το κρουαζιερόπλοιο Island Escape. Το Island Escape είναι το πρώην Viking Serenade και έχει χωρητικότητα 1.700 επιβατών. Η συνεργασία joint venture των δύο εταιριών έχει πάρει μεταφορικά την ονομασία Island, για να δοθεί έμφαση στο κοινό ότι μέσα στο πλοίο, θα μπορεί να βρει ότι και πάνω σε ένα νησί. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και η ομώνυμη μπροσούρα, που προτείνει τα διάφορα δρομολόγια και αναφέρεται αποκλειστικά στις κρουαζιέρες με το Island Escape και στην φιλοσοφία τους για την πιο ελεύθερη και πιο ανάλαφρη ψυχαγωγία που προσφέρουν.

Το πλοίο κάνει δρομολόγια στην Δυτική Μεσόγειο και απευθύνεται κυρίως σε άτομα που συνήθως δεν επιλέγουν τις κλασσικές κρουαζιέρες για τις διακοπές τους, αλλά ψάχνουν για κάτι πιο 'ανάλαφρο', κάτι πιο ανεπίσημο. Γι' αυτόν τον λόγο στις κρουαζιέρες της μπροσούρας Island θα συμμετέχουν πιο πολύ άτομα ηλικίας 30-40 ετών, αν και όπως αναφέρει η διευθύντρια marketing του Island, κα. Karen Gee, είναι αναμενόμενη η συμμετοχή ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, ειδικά τον πρώτο χρόνο.

Το πλοίο πρόκειται να εφοδιαστεί με πολύ καλά όργανα γυμναστικής, videos και μουσική, ενώ οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν νέες γυμναστικές εμπειρίες όπως yoga και tai chi. Ακόμα και νέα είδη χορού συμπεριλαμβάνονται στην ψυχαγωγία των επιβατών, όπως η salsa. Ο βασικός στόχος των κρουαζιέρων με το συγκεκριμένο πλοίο είναι η συμμετοχή ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την φυσική τους κατάσταση και αποζητάνε την φροντίδα από πιο ειδικούς στον κάθε τομέα. Οι κρουαζιέρες του Island είναι μια ευκαιρία ανάπαυσης και ξεκούρασης για τον κάθε ενδιαφερόμενο, που προσφέρει υπηρεσίες καλής ποιότητας, σε πολύ καλές τιμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024