Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Delta επεκτείνει την codeshare συνεργασία με την CSA

Η Delta επεκτείνει την codeshare συνεργασία με την CSA

Την επέκταση της συνεργασίας της με την CSA Czech Airlines, εταίρο της στην αεροπορική συμμαχία Sky Team, ανακοίνωσε η Delta. Οι δύο εταιρίες από τις 25 Απριλίου, μέσω Πράγας, εξυπηρετούν […]

Την επέκταση της συνεργασίας της με την CSA<.> Czech Airlines, εταίρο της στην αεροπορική συμμαχία Sky Team, ανακοίνωσε<...> η Delta<.>.

Οι δύο εταιρίες από τις 25 Απριλίου, μέσω Πράγας, εξυπηρετούν πλέον τις πόλεις Βερολίνο, Μπολώνια, Κοπενχάγη, Όσλο, Ζυρίχη, Ελσίνκι.

Επίσης από τη Νέα Υόρκη οι δύο εταιρίες μέσω Πράγας εξυπηρετούν τις πόλεις Μιλάνο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Βουδαπέστη, Βιέννη, Βαρσοβία, Ζάγκρεμπ, Μπρνο και Οστράβα στην Τσεχία, Μπρατισλάβα στη Σλοβακία και Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ακόμη οι επιβάτες της Delta που ταξιδεύουν για Πράγα, μπορούν με τη CSA να πετάξουν προς Παρίσι, Άμστερνταμ και Βρυξέλλες.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους οι δύο εταιρίες χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο της Πράγας Ruzyne για να προσφέρουν στους επιβάτες τους υπηρεσίες σε προορισμούς στην Κεντρική, Ανατολική Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.

Στόχος της Delta είναι να φανεί στα μάτια των επιβατών της ως η υπ' αριθμόν 1 αεροπορική εταιρία που πετάει από οπουδήποτε προς όλες τις κατευθύνσεις. Άλλωστε είναι η εταιρία που προτιμάται από τους επιβάτες συχνότερα από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο, προσφέροντας μαζί με τις θυγατρικές και τους συμμάχους της 5.183 πτήσεις την ημέρα προς 354 πόλεις σε 65 χώρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024