Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε δυσκολίες η πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας
Συνθήκες παγετού στο ορεινό οδικό δίκτυο

Με δυσκολίες η πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας

Προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί για την πρόσβαση των οχημάτων τους, στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανοιχτές είναι οι οδικές προσβάσεις […]

Προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί για την πρόσβαση των οχημάτων τους, στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής<...> Μακεδονίας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανοιχτές είναι οι οδικές προσβάσεις από τον Aγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), με τις αλυσίδες να είναι απαραίτητες στα τελευταία 8 χλμ.

Ανοιχτός είναι ο δρόμος από τη Βέροια προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, ενώ αλυσίδες απαιτούνται από το δρόμο της Νάουσας. Με αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο όρος Βέρμιο.

Ομαλή είναι η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά στο νομό Σερρών, αλλά και στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό των Γρεβενών. Ωστόσο, αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων μέσω Βιτσίου, Βίγλας, αλλά και Νυμφαίου στο νομό της Φλώρινας.

Οι υπηρεσίες της τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών κατά την κίνησή τους στο ορεινό οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των συνθηκών παγετού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024