Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ο ΔΟΤ της Κω χορηγός σε εκδήλωση των Φιλανδών δημοσιογράφων Τουρισμού

Προβολή της Κω στο ετήσιο συνέδριο του Apollo Νορβηγίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιανουάριος 2010, 00:00

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού (ΔΟΤ) της Κω ήταν ο αποκλειστικός χορηγός στο ετήσιο συνέδριο του μεγαλύτερου τουριστικού γραφείου της Νορβηγίας, Apollo Kuoni. Το ετήσιο συνέδριο του Apollo πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο Όσλο, συνδυάζοντας...

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού (ΔΟΤ) της Κω ήταν ο αποκλειστικός χορηγός στο ετήσιο συνέδριο του μεγαλύτερου τουριστικού<...>

γραφείου της Νορβηγίας, Apollo Kuoni. Το ετήσιο συνέδριο του Apollo πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο Όσλο, συνδυάζοντας και την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την ίδια ημέρα. Ο ΔΟΤ της Κω είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το ανανεωμένο προφίλ του νησιού, ως τουριστικού προορισμού, σε περισσότερους από 100 τουριστικούς πράκτορες και πωλητές.

Η παρουσίαση περιελάμβανε προβολή του νέου τηλεοπτικού σποτ της Κω, διανομή πλούσιου ενημερωτικού υλικού, δώρα και αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο και κρασί από την Κω. Οι αίθουσες, τόσο του συνεδρίου, όσο και της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης είχαν διακοσμηθεί με διαφημιστικά banner.

Ο κ. Γεώργιος Σπύρου, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κω και αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΤ, στην ομιλία του πρόβαλε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Κω ως ταξιδιωτικού προορισμού και παρουσίασε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του νέου προφίλ του νησιού.

Η αγορά της Νορβηγίας αποτελεί σημαντικό στόχο για την Κω, αφού οι Νορβηγοί επισκέπτες υπολογίζονται σε 400.000 το χρόνο, από τους οποίους το σημαντικότερο μερίδιο της αγοράς έχει το τουριστικό γραφείο Apollο.

Ακόμη, ο ΔΟΤ της Κω  ήταν μοναδικός χορηγός στην ετήσια συνάντηση της Ένωσης Αρχισυντακτών και Δημοσιογράφων Τουρισμού της Φιλανδίας, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2009 κεντρικό ελληνικό εστιατόριο του Ελσίνκι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 45 ταξιδιωτικοί συντάκτες και δημοσιογράφοι από τις μεγαλύτερες εφημερίδες και τα σημαντικότερα περιοδικά της χώρας. Στην εκδήλωση, για την Κω μίλησε ο κ. Φραντζής Αργυρόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΤ Κω. Μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα και ενημερωτικό υλικό σε όλους τους δημοσιογράφους, ενώ το κρασί του δείπνου ήταν επίσης χορηγία του ΔΟΤ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης σχολίασε πως η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποτέλεσε μία σημαντική ευκαιρία για την ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνικός τουριστικός προορισμός αναλαμβάνει αποκλειστικός χορηγός της ετήσιας συνάντησης και εκδήλωσης της Ένωσης των Δημοσιογράφων Τουρισμού της Φιλανδίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top