Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσίαση του Ντουμπρόβνικ στην ελληνική τουριστική αγορά
Η παρουσίαση συνοδεύθηκε από σχετικό workshop

Παρουσίαση του Ντουμπρόβνικ στην ελληνική τουριστική αγορά

Ειδική τουριστική παρουσίαση του Ντουμπρόβνικ (Dubrovnik) πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Divani Palace Acropolis, υπό τη διοργάνωση της Κροατικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού του […]

Ειδική τουριστική παρουσίαση του Ντουμπρόβνικ (Dubrovnik) πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Divani Palace Acropolis, υπό<...> τη διοργάνωση της Κροατικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού του Ντουμπρόβνικ. Η παρουσίαση συνοδεύθηκε από σχετικό workshop, ενώ κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν παραδοσιακά τραγούδια της χώρας, να δουν το χορευτικό συγκρότημα Lindjo, αλλά και να γευθούν τοπικέε σπεσιαλιτέ.

Η παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ είναι Μνημείο της UNESCO στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από το 1979. Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντες και διάσημους τουριστικούς προορισμούς, όχι μόνο στην Κροατία και ην Ευρώπη, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται σταθερά κατά τις τελευταίες δεκαετίες και η Κροατική Πρεσβεία στην Αθήνα δίνει κάθε χρόνο πληροφορίες σε εκατοντάδες Έλληνες που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με μια επίσκεψη στην πόλη. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η διοργάνωση εκδήλωσης για να συγκεντρωθούν οι εκπροσώπους των τουριστικών εταιρειών από την Κροατία και την Ελλάδα, για να διερευνήσουν τις δυνατότητες μεταξύ τους συνεργασίας. Η ανακοίνωση της έναρξης της πρώτης απευθείας πτήσης μεταξύ της Αθήνας και του Ζάγκρεμπ με την Croatia Airlines την άνοιξη του επόμενου έτους φέρνει τις δύο χώρες πιο κοντά, ώστε να εντείνουν τις σχέσεις τους στον τομέα του τουρισμού.

Η διαθεσιμότητα των δωματίων στην πόλη (ξενοδοχεία, μαρίνες, βίλες, πανδοχεία, κάμπινγκ και άλλοι τύποι) φτάνουν συνολικά τις 20.215 κλίνες.

Το αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ βρίσκεται 22 χλμ. εκτός της πόλης και εξυπηρετείται από διάφορες διεθνείς αερογραμμές. Η Croatia airlines ανήκει στην Star Alliance, συνεπώς συνεργάζεται με Lufthansa, BA, Austrian Airlines, Air Lingus, Europe Airpost, Blue Line, Air Mediterrane, Malev, Finland, Dubrovnik Airlines, Norwegianair, Hapag , Germanwings, Iberia, Clickair, Easyjet, Jet2, Bmi κ.ά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024